![]() |
|
| |||
| |||
| 1 klausimas: Kaip turėčiau valyti mano monitoriaus, turėčiau naudotis drėgnu audiniu ar kažką? Any advice 2 klausimas: Kodėl tai, kad kai aš žaisti žaidimus (Wolfenstein, Call of Duty, mūšio lauke), kad ekranas yra visos perkeltos į teisę, kad ji nutraukia dešinėje pusėje žaidimas aš žaisti. Kładę res į dešinę vienas mano žaidimų, ir yra dar skirtumas, kad yra kaip 1,5 cm. Any ideas, kaip išspręsti šią problemą? Aš niekada nežinote, kiek kulkų Aš kairėje lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 klausimas: Kaip turėčiau valyti mano monitoriaus, turėčiau naudotis drėgnu audiniu ar kažką? Any advice
Aš naudoju stiklo švaresnis ir pašluostė. 2 klausimas: Kodėl tai, kad kai aš žaisti žaidimus (Wolfenstein, Call of Duty, mūšio lauke), kad ekranas yra visos perkeltos į teisę, kad ji nutraukia dešinėje pusėje žaidimas aš žaisti. Kładę res į dešinę vienas mano žaidimų, ir yra dar skirtumas, kad yra kaip 1,5 cm. Any ideas, kaip išspręsti šią problemą? Aš niekada nežinote, kiek kulkų Aš kairėje lol. Jei turite TFT monitorius tiesiog paspauskite auto koreguoti į pradinę būklę ekrane. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ar galiu naudoti stiklo valymo ant mano TFT monitorius tada? Taip pat, kai, jei aš iš naujo sureguliuoti žaidimo, kai aš išeiti iš žaidimo, jis tada messed up ekrane paprastai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš naudoju ekranas servetėles. Bet kas, kada Jums metodas švarus ją užtikrinti, kad jūs tik jį valyti, kai jis buvo išjungtas dėl kartu (SO it's cool) ir palikti koks nors likutis yra paliktas visiškai išdžiūti prieš guli ant nugaros.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| naudoti Monster ekranas su mikropluošto šluostės
| |||
| |||
| Aš naudoju karšto vandens puodelį arbatos su šaukštu plovimo skystyje išmaišyti ir tada naudoti kūdikių valytuvas su dengimo ir švarios mano monitorius tada galiu naudoti 100% medvilnės audinys sausas valymas veikia puikiai ir nebrangiai |
|
| |||
| |||
| Im not sure, kad receptas yra gera TFT |
|
| |||
| |||
| Jis dirbo už mane per pastaruosius 15 mėnesių, kol žiedas muilingas audiniu gera ir teisinga. Taip pat jūs niekada nežinote, kol jūs pabandyti. |
|
| |||
| |||
| muilas + vanduo = elektrolitų |
|
| |||
| |||
| Nežinau tiksliai skendimo mano TFT į vonią su muiluotu vandeniu man, dabar aš jau naudojo šį metodą, per 15 mėnesių, kaip sakiau prieš tai buvo mano geriausias draugas ir jo brolis už metus matau buvo jūsų iš bet šiek tiek sveiko proto ir kai žinau, kaip ir jums bus gerai. Kiekvienas žmogus turi įvairių būdų, kaip išvalyti ir ten TFT mano būdas pigiai ir greitai išspręsti, ir kiek matau jo nepadarė nieko blogo, bet švarios mano ekrano. |