![]() |
|
| |||
| |||
| Jautājums 1: Kā man tīru manu monitoru, man vajadzētu izmantot mitru drānu vai kaut kas? Kāds padoms Question 2: Kāpēc ir tā, ka kad es spēlēt spēles (Wolfenstein, Call of Duty, kaujas), ka displejs ir viss nobīdīts uz labi, lai tā krustojas pie labajā pusē spēli es esmu spēlē. Man ir noteikts res uz pareiza par manu spēles, un joprojām pastāv nepilnības, kas ir kā 1,5 cm. Jebkuras idejas, kā novērst šo? Es nekad zināt cik lodes esmu pa kreisi lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jautājums 1: Kā man tīru manu monitoru, man vajadzētu izmantot mitru drānu vai kaut kas? Kāds padoms
I use stikla tīrītājs un duster. Question 2: Kāpēc ir tā, ka kad es spēlēt spēles (Wolfenstein, Call of Duty, kaujas), ka displejs ir viss nobīdīts uz labi, lai tā krustojas pie labajā pusē spēli es esmu spēlē. Man ir noteikts res uz pareiza par manu spēles, un joprojām pastāv nepilnības, kas ir kā 1,5 cm. Jebkuras idejas, kā novērst šo? Es nekad zināt cik lodes esmu pa kreisi lol. Ja jums ir TFT kontrolēt tikai hit auto pielāgoties recenter ekrānu. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vai es varu izmantot stikla tīrītājs manā TFT uzraudzīt tam? Un, ja ja es atkal pielāgoties spēle, kad es varu atstāt spēle, tas ir tad messed up ekrāns normāli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use ekrānu salvetes. Bet to, ko kādreiz metodi, jūs to tīrīt ar nodrošinās Jums tikai tīru, kad tā ir bijis barošanu atslēdz laikā (tā it's cool) un atstāt to, kas kādreiz atliekas paliek pilnībā nožūt pirms darbina atpakaļ.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use briesmonis ekrānu ar mikrošķiedras drānu
| |||
| |||
| I use tasi silta ūdens ar tējas karoti uz mazgāšanas līdzekļa iepakojuma samaisa un pēc tam izmantot bērnu noslaucīt ar mērcējošai un tīru manu monitoru tad es izmantoju 100% kokvilnas auduma ar sausu noslaucīt strādā perfekti un lēti |
|
| |||
| |||
| im neesat pārliecināts, ka recepte ir laba, tft |
|
| |||
| |||
| Tas strādāja mani pēdējo 15 mēnešu laikā, kamēr jūs gredzens lišķīgs audums labi un pareizi. Arī jūs nekad nezināt, līdz jūs mēģināt. |
|
| |||
| |||
| ziepes + ūdens = elektrolītu |
|
| |||
| |||
| Es neesmu tieši slīkšana mana TFT in vanna ar ziepjūdenī am i, tagad es esmu izmantojis šo metodi, uz 15 mēnešiem, kā man teica pirms un tā ir mans labākais draugs un viņa brālis par gadu, es redzu bija jūsu no, bet nedaudz veselā saprāta un daži zina, kā un jūs būsiet tikai naudas sodu. Ikvienam ir dažādi veidi, lai attīrītu tur tft un mans veids ir lēts un ātrs risinājums, un, ciktāl es varu saskatīt tās jādara nekas, bet tīri mans ekrāns. |
![]() |
|
| Bookmarks |