![]() |
|
| |||
| |||
| Pytanie 1: Jak należy oczyścić mój monitor, należy używać wilgotnej szmatki czy coś? Wszelkie porady Pytanie 2: Dlaczego jest to, że podczas gier (Wolfenstein, Call of Duty, bitwy), że wyświetlacz jest przesunięta w prawo, więc odcina prawej stronie gra mi grać. Mam ustawić res do prawej na mojej gry, i wciąż istnieje luka, która jest jak 1,5 cm. Wszelkie pomysły, jak rozwiązać ten problem? Nigdy nie wiesz jak wiele punktory Mam lewej lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pytanie 1: Jak należy oczyścić mój monitor, należy używać wilgotnej szmatki czy coś? Wszelkie porady
Użyć szkła czystsze i łachman. Pytanie 2: Dlaczego jest to, że podczas gier (Wolfenstein, Call of Duty, bitwy), że wyświetlacz jest przesunięta w prawo, więc odcina prawej stronie gra mi grać. Mam ustawić res do prawej na mojej gry, i wciąż istnieje luka, która jest jak 1,5 cm. Wszelkie pomysły, jak rozwiązać ten problem? Nigdy nie wiesz jak wiele punktory Mam lewej lol. Jeśli masz monitor TFT prostu wciskamy auto dostosować do recenter ekranie. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Czy mogę używać szkła czystsze mój monitor TFT potem? A także, kiedy, jeśli ponownie ustawić w grze, kiedy wyjście z gry, to następnie messed up ekranie normalnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Używam ekranie chusteczki. Ale to, co kiedykolwiek metoda czyste ją zapewnić tylko czyste, kiedy to minęło powered off for a while (so it's cool) i pozostawić to, co kiedykolwiek pozostałości pozostaje do całkowitego wyschnięcia przed zasilania z powrotem.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Używam ekranie potwora z mikrofibry odziezowych
| |||
| |||
| Używam kubek ciepłej wody z mycia herbaty łyżka do mieszania cieczy, a następnie użyć dziecka wytrzeć czystą i włożymy do mojego monitora i następnie wykorzystanie w 100% bawełnianą szmatką do sucha wytrzeć działa i niedrogie |
|
| |||
| |||
| im, że recepta nie jest dobre dla TFT |
|
| |||
| |||
| Jest to dla mnie pracował w ciągu ostatnich 15 miesięcy, dopóki pierścionek z tkaniny mydlasty właściwej. Również nigdy nie dowie, dopóki nie spróbować. |
|
| |||
| |||
| mydło + woda = elektrolitu |
|
| |||
| |||
| Nie jestem dokładnie utonięcia w moim TFT wanną z wodą mydlasty ja jestem, teraz już korzystała z tej metody na 15 miesięcy jak już wcześniej powiedziałem, tak i moja najlepsza przyjaciółka i jego brat na rok widzę były Twoje pochodzących z, ale trochę zdrowego rozsądku i niektórzy wiedzą, jak i będziesz dobrze. Każdy ma różne sposoby czyszczenia TFT tam i mój sposób jest tanie i szybkie rozwiązanie i tak dalece jak widzę jej nic zrobić, ale czyste moim ekranie. |
![]() |
|
| Zakładki |