![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Otázka 1: Ako mám čisté môj monitor, mám použiť vlhkou handričkou alebo tak niečo? Akékoľvek poradenstvo
Otázka 2: Prečo je to, že keď hraju hry (Wolfenstein, Call of Duty, bojisko), že na displeji je všetko posunuté na pravej, takže prerušuje pravej strane hru som hral. Mám nastaviť res na pravej na mojej hry, a je stále ešte medzery, ktoré je ako 1,5 cm. Akékoľvek nápady, ako to spravit? Nikdy neviem, koľko guliek som ľavou lol. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Otázka 1: Ako mám čisté môj monitor, mám použiť vlhkou handričkou alebo tak niečo? Akékoľvek poradenstvo
I použitie skla čistejšie a prachovky. Otázka 2: Prečo je to, že keď hraju hry (Wolfenstein, Call of Duty, bojisko), že na displeji je všetko posunuté na pravej, takže prerušuje pravej strane hru som hral. Mám nastaviť res na pravej na mojej hry, a je stále ešte medzery, ktoré je ako 1,5 cm. Akékoľvek nápady, ako to spravit? Nikdy neviem, koľko guliek som ľavou lol. Ak máte TFT monitora zmáčkněte auto prispôsobiť recentere obrazovke. Môj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Mám používať skla čistič na mojom TFT monitora potom?
A tiež, keď by som znovu nastaviť v hre, keď som sa opustiť hru, má potom neusporiadaný obrazovke normálne. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I use obrazovky obrúsky.
Čo však stále spôsob, ktorý vám čistí ju zabezpečiť len čisté, keď je to bol napájaný vypnutie na chvíľu (tak je to v pohode) a to, čo nikdy opustiť zvyšok sa nechá uschnúť kompletne pred napájanie späť.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i použitie monštrum obrazovka s mikrovlákien obrusov
|
|||
|
|||
|
I use šálku horúcej vody s čajovú lyžičku umývanie až tekutej zmesi a potom použiť dieťa otrite sa spomalí a čisté mi monitor potom použiť aj na 100% bavlnenej tkaniny na suché stierače funguje perfektne a lacný
|
|
|
|||
|
|||
|
im nie sú istí, že recept je dobré pre TFT
|
|
|
|||
|
|||
|
Je to pre mňa pracoval v priebehu posledných 15 mesiacov, ak prsteň sa mydlovej handričkou dobré a správne.
Tiež nikdy nevieš, kým si to skúsiť. |
|
|
|||
|
|||
|
mydlo + voda = elektrolytov
|
|
|
|||
|
|||
|
Nejsem presne utopeniu môjho TFT vo vaňa v mydlovej vode som, teraz som sa používa túto metódu po dobu 15 mesiacov, ako som uviedol predtým, a tak bol môj najlepší kamarát a jeho brat pre rok boli vidieť aj vaše pochádzajúce zo ale len málo rozumu a nejaké know-how a budete v pohodě.
Každý má rôzne spôsoby, ako sa čistia tam TFT a moje cesta je lacné a rýchle riešenie, a keď vidím jeho urobiť nič iné ako čisté mojej obrazovke. |