![]() |
|
| |||
| |||
| Питање 1: Како да очистите мој монитор, требам користити влажно тканином или нешто? Било који савет Питање 2: Зашто се то да кад сам играти игре (Уолфенстеин, позовите дужности, бојишту) који на екрану је све померили у десно, тако да пресијеца са десне стране у игри сам свира. Имам поставити рес на право један на мојој игара, и још увек постоји јаз који је као 1,5 цм. Било који идеја како за шкрипац данашји? Ја никад не знате колико метака сам лево лол. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Питање 1: Како да очистите мој монитор, требам користити влажно тканином или нешто? Било који савет
Ли користити стакло чистија и чистач. Питање 2: Зашто се то да кад сам играти игре (Уолфенстеин, позовите дужности, бојишту) који на екрану је све померили у десно, тако да пресијеца са десне стране у игри сам свира. Имам поставити рес на право један на мојој игара, и још увек постоји јаз који је као 1,5 цм. Било који идеја како за шкрипац данашји? Ја никад не знате колико метака сам лево лол. Ако имате ТФТ монитор само кликните на ауто прилагоди рецентер екрана. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Требам ли користити стакло чистија на мој ТФТ монитор онда? И исто тако, кад ли поново подесити у игри, кад сам напусти игру, то је онда мессед уп екран нормално. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користим марамице екрану. Али што икад метода чишћења га осигурали да само чиста кад је прошло поуеред искључено неко време (тако да је цоол), а остатак оставити све што је остало потпуно сува пре него се врати на напајање.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користим чудовиште екран са мицрофибре крпе
| |||
| |||
| Користим шалицу топле воде са чајна кашичицу прања уп ликвид микс, а затим употребите бабы марамице за умакање и чист мој монитор и затим користити 100% памучне тканине на суво брисање функционише савршено и јефтин |
|
| |||
| |||
| им не сигуран да је добар рецепт за ТФТ |
|
| |||
| |||
| То је радио за мене током последњих 15 месеци, као један дуг као те назвати сапунаст крпом добро и правилно. Исто тако да никад не знате док не покушате. |
|
| |||
| |||
| сапун + вода = електролита |
|
| |||
| |||
| Нисам баш мој ТФТ утапање у кадом за воду сапунаст сам, сада сам користити ову методу за 15 месеци, као што сам рекао пре и тако је мој најбољи пријатељ и његов брат за годину видим био ваш али долази из мало здравог разума, а неке и знам да ћете бити сасвим у реду. Свако има различите начине на чистом ТФТ тамо и мој начин је јефтина и брзо решење и колико ја могу видети својим учинио ништа чисто, него мој екран. |