![]() |
|
| |||
| |||
| Питання 1: Як слід чистити мій монітор, я повинен використовувати вологу ганчірку або що-небудь? Будь-які поради Питання 2: Чому, коли я граю ігор (Wolfenstein, Call Of Duty, Battlefield), що монітор все зсувається вправо, тому вона відрізає праву частину гри я граю. Я поставив дозвіл на правий на моїй грі, і як і раніше, існує розрив, який, як 1,5 см. Будь-які ідеї як це виправити? Я не знаю, скільки куль я залишив LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Питання 1: Як слід чистити мій монітор, я повинен використовувати вологу ганчірку або що-небудь? Будь-які поради
Я використовую для скла і ганчіркою. Питання 2: Чому, коли я граю ігор (Wolfenstein, Call Of Duty, Battlefield), що монітор все зсувається вправо, тому вона відрізає праву частину гри я граю. Я поставив дозвіл на правий на моїй грі, і як і раніше, існує розрив, який, як 1,5 см. Будь-які ідеї як це виправити? Я не знаю, скільки куль я залишив LOL. Якщо у вас є TFT моніторі просто натисніть кнопку автоматичної настройки в початковий стан на екрані. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Чи повинен я використовувати для стекол на моєму моніторі TFT тоді? А також, коли, якщо я знову налаштувати в грі, коли я виходжу з гри, він має то переплутав екрані нормально. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую екран серветок. Але що ви коли-небудь методу чистих йому забезпечити вам тільки очистити його, коли її було вимкнуто на якийсь час (так що це круто) і залишити те, що коли-небудь залишків залишається повністю висохнути перед включенням назад.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую монстр екрані тканину з мікроволокна
| |||
| |||
| Я використовую чашку теплої води з чайною ложкою прання рідкі суміші, а потім використовувати вологу серветку для ближнього і чистою моєму моніторі Потім я використовую 100% бавовняна тканина суха серветка чудово працює і недорогий |
|
| |||
| |||
| їм не впевнені, що рецепт хороший для TFT |
|
| |||
| |||
| Він працював для мене протягом останніх 15 місяців, поки ви зателефонуєте на мильну тканина гарна і правомірними. Крім того, ви ніколи не дізнаєтесь, поки не спробувати. |
|
| |||
| |||
| мило + вода = електроліту |
|
| |||
| |||
| Я не зовсім моє TFT утоплення у ванні з мильною водою я, тепер я користувався цим методом протягом 15 місяців, як я говорив і тому має мій найкращий друг і брат за роком я бачу, у вас були Виходячи з маленьких, але здоровий глузд, а деякі ноу-хау і вам буде добре. Кожна людина має різні способи очищення там TFT і мій спосіб дешевого і швидкого рішення, так і, наскільки я можу бачити його зробили нічого, крім чистої мого екрану. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Монітор | fuzzylady | Генеральний обладнання чат | 5 | 20 січня 2008 12:21 |
| РК-монітор - Ваш поточний контроль ... | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 жовтня 2006 01:33 |
| Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 26 вересня 2006 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |