![]() |
|
| |||
| |||
| Да, здравейте всички, добре, моят проблем е проста, аз имам клонинг компютъра, когато едно аз въртя на десктопа, мониторът не стартира (не изглежда нещо изобщо) това е като компютър е на разстояние от всички време, но то не е, какво може да е проблема? thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| че нищо не се появи на екрана (монитор), когато включите компютъра, то е като на монитора е изключите, но е на |
|
| |||
| |||
| Има ли компютър има отделна видеокарта (т.е. е съединение на монитора близо до всички останали пристанища като за клавиатура, мишка и т.н., или по-далеч в кулата)?
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да се интегрира, свържа монитора, за да ПИН 15 на гърба на компютъра |
|
| |||
| |||
| си близо до конектора на мишката и клавиатурата |
|
| |||
| |||
| Хм. Други от проверка съединители, аз съм объркан. Това ще се случи, ако мониторът е добре и просто не се получи сигнал, че ще мисля, че е в режим на готовност. Имаш друг компютър, за да го проверите с? Също така, предполагам, феновете и всичко се върти?
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли малко светлина върху предната част на монитора светват, когато натиснете бутона на захранването на монитора? Ако е така, какъв цвят се отиде?