![]() |
|
| |||
| |||
| Ano, ahoj všichni, no, můj problém je jednoduchý, jsem klon plochy, kdy já zase na desktop, monitor se nespustí (nezdá vůbec nic), je to jako byl počítač vypněte všechny čas, ale není to, co je vlastně problém? Thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| , že nic se objevují na obrazovce (monitoru), když zapnu počítač, je to jako monitor vypnout, ale je na |
|
| |||
| |||
| Má počítač mít samostatnou grafickou kartu (tj. je přípojka pro monitor do blízkosti všechny ostatní porty jako u klávesnice, myš, atd., a dál se ve věži)?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| ano, je integrovaná, jsem připojit monitor k 15 pin na zadní straně počítače |
|
| |||
| |||
| jeho blízkosti konektor myši a klávesnice |
|
| |||
| |||
| Hmm. Jiné než kontrola konektory, I'm stumped. To se stane v případě, že monitor je v pořádku a prostě nedostává signál, že si myslím, že je v pohotovostním režimu. Mám jiný počítač podívat se? Také jsem předpokládat, ventilátory a všechno, co je spinning?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má jen málo světla na přední straně monitoru rozsvítí po stisknutí tlačítka napájení na monitoru? pokud ano, jakou barvu má to šlo?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Obecné Hardware Chat | 5 | 20 leden 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaše současné sledovat ... | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. října 2006 01:33 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |