![]() |
|
| |||
| |||
| Ναι, γειά σου ο καθένας, καλά, το πρόβλημά μου είναι απλό, έχω ένα κλώνο επιφάνεια εργασίας, όταν μία σειρά για την επιφάνεια εργασίας, η οθόνη δεν ξεκινήσει (φαίνεται να μην είναι τίποτα σε όλα) είναι σαν τον υπολογιστή ήταν ανοικτά όλα τα χρόνου, αλλά δεν είναι, τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα; Thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ότι τίποτα δεν εμφανίζονται στην οθόνη (οθόνη) όταν γυρίζω στον υπολογιστή, όπως είναι η οθόνη είναι να απενεργοποιήσετε, αλλά είναι σε |
|
| |||
| |||
| Μήπως ο υπολογιστής έχει ξεχωριστή κάρτα βίντεο (δηλαδή, ότι η μεσολάβηση για την οθόνη κοντά σε όλα τα άλλα λιμάνια, όπως για το πληκτρολόγιο, ποντίκι, κλπ, ή πιο κάτω στον πύργο);
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ναι είναι ολοκληρωμένη, να συνδέσω την οθόνη με μια καρφίτσα 15 στο πίσω μέρος του υπολογιστή |
|
| |||
| |||
| του κοντά στην υποδοχή του ποντικιού και του πληκτρολογίου |
|
| |||
| |||
| Χμμ. Διαφορετικό από τον έλεγχο συνδέσεις, είμαι stumped. Αυτό θα συμβεί εάν η οθόνη είναι μια χαρά και απλά να μην πάρει ένα μήνυμα, αυτό θα νομίζει ότι είναι σε κατάσταση αναμονής. Πήρε άλλον υπολογιστή για να το δείτε με; Επίσης, υποθέτω ανεμιστήρες και τα πάντα είναι spinning;
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το λίγο φως στο μπροστινό μέρος του φωτός επάνω οθόνη όταν πατάτε το κουμπί τροφοδοσίας για την οθόνη; αν ναι, τι χρώμα έχει να πάει;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα | mida | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 9 Ιουν 2009 15:05 |
| Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα | Desertfish | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 20 Ιαν 2008 12:21 |
| Lcd Monitor - σας παρακολουθούν ... | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6 Οκτ 2006 01:33 |
| Monitor - Ενδιαφέρον για να αγοράσει μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν ... | Φίδι | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 26η Σεπ 2006 10:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |