![]() |
|
| |||
| |||
| Da, halo svima, dobro, moj problem je jednostavan, imam klon desktop, kad ja okret na desktop, monitor ne započeti (to se ne pojavljuje ništa at svi) to je kao da je računar isključen sve vrijeme, ali nije, što bi moglo biti problem? thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| da ništa ne pojavljuju na ekranu (monitor), kada sam uključite računalo, to je kao monitor otpustiti, ali je na |
|
| |||
| |||
| Da li računalo ima poseban video karticu (tj. je za spajanje monitora blizini sve ostale priključke kao što su za tipkovnicu, miš, itd., i dalje dolje u kuli)?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| da je integrirana, ja spojiti monitor na 15 pin na stražnjoj strani računala |
|
| |||
| |||
| njegov blizini konektor miša i tipkovnice |
|
| |||
| |||
| Hmm. Osim provjera konektora, I'm stumped. To će se dogoditi ako se monitor fino i jednostavno ne dobiva signal, to će mislim da je u stanju čekanja. Dobio drugog računala to provjeriti sa? Također, pretpostavljam fanove i sve se vrti?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima li malo svjetlo na prednjoj strani monitora zasvijetle kada pritisnete gumb za napajanje na monitoru? ako je tako, što se ona boji ići?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | General Hardware Chat | 5 | 20 siječanj 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaš trenutni monitor ... | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 5 | 6. listopad 2006 01:33 |
| Monitor - Zainteresirani za kupovinu širokog zaslona monitora ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26. Sep 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |