![]() |
|
| |||
| |||
| Igen, hello mindenkinek, Nos, a probléma egyszerű, van egy klón asztalon, egy pedig, amikor az asztalon, a monitor nem indul el (ez nem jelenik meg semmit) Olyan, mint a számítógép volt az összes , de azt nem, mi lehet a probléma? thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hogy semmi sem jelenik meg a képernyőn (monitor), amikor bekapcsolja a számítógépet, ez olyan, mint a monitort kapcsolja ki, de a |
|
| |||
| |||
| Tárgytalan a számítógép egy külön videokártya (azaz a kapcsolat a monitor közelében, az összes többi hasonló kikötők billentyűzet, egér, stb, vagy lejjebb a toronyban)?
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Igen van integrált csatlakoztatható a monitor egy 15 tűs a háton és a számítógép |
|
| |||
| |||
| annak közelében, az egér és a billentyűzet csatlakozó |
|
| |||
| |||
| Hmm. Más, mint ellenőrzési csatlakozók, én stumped. Ez történik akkor, ha a monitor szép és igaz nem kap jelet, majd azt gondolom, hogy a készenléti állapotban. Van egy másik számítógépen, ellenőrizze, hogy ki? Továbbá, feltételezem szurkolók és minden, a fonást?
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tartalmaz-e a kevés fény az első a monitor világít, ha megnyomja a gombot, a hatalom a monitoron? Ha igen, milyen színű és nem menni?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Általános fémáru Chat | 5 | 20. január 2008 12:21 |
| LCD monitor - A jelenlegi monitor ... | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 5 | 6. október 2006 01:33 |
| Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... | Kígyó | Általános fémáru Chat | 8 | 26. Szeptember 2006 10:59 |
| Téma eszközök | |
| |