![]() |
|
| |||
| |||
| כן, שלום לכולם, טוב, הבעיה שלי היא פשוטה, יש לי שולחן העבודה שיבוט, כאשר אני פונה על שולחן העבודה, המסך אינו מופעל (זה לא נראה משהו בכלל) זה כמו המחשב היה את כל זמן, אבל זה לא, מה יכולה להיות הבעיה? thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ששום דבר לא מופיע על המסך (צג) כאשר אני מפעיל את המחשב, זה כמו לעקוב אחר הוא להשבית אבל הוא ב |
|
| |||
| |||
| האם יש למחשב כרטיס מסך נפרד (כלומר, הוא החיבור של המסך ליד כל היציאות אחרים כמו עבור מקלדת, עכבר, וכו ', או בהמשך במגדל)?
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| כן הוא משולב, אני מתחבר לצג סיכה 15 בצד האחורי של המחשב |
|
| |||
| |||
| ליד המחבר מקלדת ועכבר שלה |
|
| |||
| |||
| הממ. מלבד בדיקת מחברים, אני מבולבל. זה יקרה אם הצג הוא בסדר פשוט לא מקבל אות, זה יחשבו שזה במצב המתנה. יש מחשב אחר כדי לבדוק את זה עם? כמו כן, אני מניח אוהדים והכול הם מסתובבים?
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אור קטן בחלק הקדמי של המסך את האור כאשר אתה לוחץ על לחצן ההפעלה על המסך? אם כך, מה צבע זה הולך?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מעקב אחר האורות מעלה את המחשב על המגפיים אבל לפקח לא מציג שום דבר | mida | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 9th יוני 2009 15:05 |
| Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס | Desertfish | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 12:43 |
| צג | fuzzylady | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 20 ינואר 2008 12:21 |
| צג LCD - לפקח הנוכחי שלך ... | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 6 אוקטובר 2006 01:33 |
| צג - מעוניין לקנות מסך רחב לפקח ... | נחש | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 26 ספטמבר 2006 10:59 |
| שרשרת כלים | |
| |