![]() |
|
| |||
| |||
| Taip, Hello everyone, gerai, mano problema yra paprasta, turiu kloną darbalaukį, kai aš įjungti Desktop, monitorius neįsijungia (neatrodo, ką nors ne visi) tai kaip kompiuteris buvo išjungti visus laiko, bet tai nėra, kas galėtų būti problema? thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| kad nieko rodomi ekrane (monitoriaus), kai aš įjungti kompiuterį, tai lyg monitorius išjungtas, tačiau dėl |
|
| |||
| |||
| Ar kompiuteris turi atskirą vaizdo plokštę (ty tai, kad šalia visų kitų uostų, kaip ir klaviatūra, pelė ir tt, ir kuo toliau nustatytų bokšto stebėti stotys)?
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taip yra integruotas, aš prijungti monitorių prie 15 pin dėl kompiuterių atgal |
|
| |||
| |||
| jo prie pelės ir klaviatūros jungtis |
|
| |||
| |||
| Hmm. Išskyrus tikrinimo jungtys, I'm stumped. Tai įvyks, jeigu monitorius yra bauda ir tik negauna signalo, jis bus manau jis yra budėjimo režime. Got kitą kompiuterį su check it out? Be to, aš manau, ventiliatoriai ir viskas yra verpimo?
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar mažai šviesos ant monitoriaus šviesa priekyje, kai paspaudžiate maitinimo mygtuką monitoriaus? Jei taip, kokios spalvos ji eiti?