![]() |
|
| |||
| |||
| Jā, sveiki visiem, labi, mana problēma ir vienkārša, man ir klons desktop, kad es savukārt desktop on, kontrolēt nesākas (tas nešķiet kaut nemaz) tā kā dators ir jāizslēdz visi laiku, bet tas tā nav, kādi varētu būt problēma? thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ka nekas parādīsies ekrāns (monitors), kad es ieslēdzot datoru, tas ir kā monitors ir izslēgt, bet par |
|
| |||
| |||
| Vai dators ir atsevišķa video karte (ti, ir hookup lai uzraudzītu pie visiem citām ostām, piemēram, uz klaviatūra, pele utt, vai tālāk paredzēti tornis)?
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| jā integrēta, es varu pieslēgt monitoru 15 pin par aizmugurē datora |
|
| |||
| |||
| tuvajām pele savienotāju un tastatūra |
|
| |||
| |||
| Hmm. Izņemot pārbaudes savienotāji, es esmu stumped. Tas notiks, ja monitors ir naudas sods un tikai nesaņem signālu, tad domāju, ka tas ir gaidīšanas režīmā. Got cita datora, lai pārbaudītu to veic ar? Turklāt, es pieņemu, ventilatoriem un viss ir vērpšanai?
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai maz apgaismojumu priekšā kontrolēt iedegas, kad nospiežat jauda pogu kontrolēt? ja jā, tad kādā krāsā tas iet?
|
| Bookmarks |