![]() |
|
| |||
| |||
| Tak, witam wszystkich, dobrze, mój problem jest prosta, mam klon pulpicie, kiedy jeden pulpit na monitor nie uruchamia się (nie wydaje się niczym w ogóle) jest jak komputer był wyłączony wszystkie czasu, ale tak nie jest, co może być przyczyną problemu? thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| że nie są wyświetlane na ekranie (monitor) i przy włączeniu komputera, to jest jak wyłączyć monitor, ale na |
|
| |||
| |||
| Czy komputer ma oddzielne karty graficznej (tzn. jest połączenie do monitora w pobliżu wszystkich innych portów takich jak klawiatury, myszy itp., lub dalej w wieży)?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Tak jest zintegrowana, mogę podłączyć monitor 15-pinowe z tyłu komputera |
|
| |||
| |||
| jego pobliżu złącza myszy i klawiatury |
|
| |||
| |||
| Hmm. Inny niż sprawdzenie złączy, I'm stumped. Będzie się tak zdarzyć, gdy monitor jest w porządku i po prostu nie ma sygnału, to będziemy myśleć to w trybie gotowości. Masz innego komputera, aby sprawdzić go z? Ponadto sądzę fanów i wszystko jest spinning?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy trochę światła z przodu monitora zapalać się po naciśnięciu przycisku zasilania na monitorze? jeśli tak, jakie barwy ma iść?
|
| Zakładki |