![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Áno, ahoj všetci, no, môj problém je jednoduchý, som klon plochy, keď ja zase na desktop, monitor sa nespustí (nezdá vôbec nič), je to ako bol počítač vypnite všetky čas, ale nie je to, čo je vlastne problém? Thanxs
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
, Že nič sa objavujú na obrazovke (monitora), když zapnu počítač, je to ako monitor vypnúť, ale je na
|
|
|
|||
|
|||
|
Má počítač mať samostatnú grafickú kartu (tj je prípojka pre monitor do blízkosti všetky ostatné porty ako u klávesnica, myš, atď, a ďalej sa vo veži)?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
áno, je integrovaná, som pripojiť monitor na 15 pin na zadnej strane počítača
|
|
|
|||
|
|||
|
jeho blízkosti konektor myši a klávesnice
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmm. Iné ako kontrola konektory, I'm stumped.
To sa stane v prípade, že monitor je v poriadku a jednoducho nedostáva signál, že si myslím, že je v pohotovostnom režime. Mám iný počítač pozrieť sa? Tiež som predpokladať, ventilátory a všetko, čo je spinning?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Má len málo svetla na prednej strane monitora rozsvieti po stlačení tlačidla napájania na monitore? ak áno, akú farbu má to šlo?