![]() |
|
| |||
| |||
| Да, хелло свима, добро, мој проблем је једноставан, имам клон десктоп, једном кад сам скренути на десктопу, монитор не покрене (он се не појављује ништа ат сви) као да је рачунар искључено је све време, али није, што би могао бити проблем? тханксс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| да се ништа не појави на екрану (монитор), када укључите рачунар, то је као монитор је искључите, али је на |
|
| |||
| |||
| Да ли на рачунару да имају засебну графичку картицу (тј је за спајање монитора близу све портове као и за друге тастатура, миш, итд, или даље доле у торањ)?
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Да је интегрисан, ја спојити монитор на 15-пински на задњој страни рачунара |
|
| |||
| |||
| код својих конектор миша и тастатуру |
|
| |||
| |||
| Хмм. Осим провера конектора, И'м стумпед. То ће се десити ако се монитор фино и једноставно не добија сигнал, он ће мислити да је у стању приправности. Добио другог рачунара да бисте проверили је са? Такође, претпостављам фанове и све се врти?
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли мало светло на предњој страни монитора озарити Када притиснете поуер дугме на монитору? ако је тако, оно што боје за ићи?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Монитор светла горе и горе рачунар чизме али монитор не приказује ништа | мида | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 9. јуна 2009 15:05 |
| Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице | Десертфисх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 12:43 |
| Монитор | фуззылады | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 20 јануар 2008 12:21 |
| ЛЦД монитор - Ваш тренутни монитор ... | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 6 октобар 2006 01:33 |
| Монитор - Заинтересовани за куповину широког екрана монитора ... | Снаке | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 26. Сеп 2006 10:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |