![]() |
|
| |||
| |||
| Evet, merhaba herkes, iyi, benim sorunum basit, ben bir masaüstü klonu bir zaman i masaüstü dönüş varsa, monitör (o şey her it) bilgisayar gibi görünmüyor başlamazsa tüm kapalı idi zaman, ama bu, sorun ne olabilir? Thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hiçbir ekran (monitör) ne zaman i bilgisayarı açın görünür, kapatmak ama üzerinde monitör gibi |
|
| |||
| |||
| Bilgisayar mu) (yani klavye, fare, vb veya uzak aşağı kule için gibi tüm diğer portlar yakınındaki monitör için ittifak ayrı bir ekran kartı var mı?
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| evet entegre edilmiştir, ben bilgisayarın arka yüzünde 15 pin monitör bağlamak |
|
| |||
| |||
| onun fare ve klavye bağlantısı yakınındaki |
|
| |||
| |||
| Hmm. Konektörleri kontrol dışında, ben Stumped kulüpler. Eğer monitör ve iyi bir sinyal almıyorum Bu, onu bekleme modunda's düşüneceğim olur. Başka bir bilgisayara Got ile check out? Ayrıca, fanlar ve her şeyi kabul eğirme nedir?
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadar monitör ışık önündeki küçük ışık mu zaman monitörde güç düğmesine basın? Eğer öyleyse, renk gitti ne demek?
|
| Bookmarks |