![]() |
|
| |||
| |||
| Так, привіт всім, ну, моя проблема проста, у мене є клони робочому столі, коли я переходжу на робочий стіл, монітор не запускається (вона не з'являється взагалі нічого) Це як комп'ютер був вимкнений все часу, але це не так, що може бути проблема? Thanxs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| що нічого не з'являється на екрані (монітора), коли я включаю комп'ютер, вона схожа на моніторі відключити, але на |
|
| |||
| |||
| Лі на комп'ютері є окрема відеокарта (тобто для під'єднання монітора та поблизу від всіх інших портів, як для клавіатури, миші і т.п., або далі вниз у вежі)?
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Та це комплексний, я підключити монітор до 15-контактний на задній панелі комп'ютера |
|
| |||
| |||
| її ближнє роз'єм клавіатури і миші |
|
| |||
| |||
| Хм. Крім перевірку роз'ємів, я в глухий кут. Це станеться, якщо монітор нормально, і не тільки отримувати сигнал, він подумає, що він знаходиться в режимі очікування. Got Another комп'ютер, щоб перевірити його с? Також я припускаю, вентилятори, і все це обертаються?
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі мало світла на передній панелі монітора загоряється при натисканні кнопки живлення на моніторі? Якщо так, то якого кольору це?