![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Основно има инча дебелина линия за определяне на дясната страна на монитора ми, си, ако някой коригира екран позициониране и аз не виждам начин как да направя това или да го определят като Аз съм с лаптоп има копче не ми позволяват да се определят като има на стандартните монитори за настолни компютри Аз съм объркан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| които в т. н ли M8
| |||
| |||
| Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| Може да опитате прав щракване на екрана, след което преминете към свойства, след това настройки или отидете в контролния панел и кликнете на езика, след това се опитайте чрез настройките. или се опитват да adust чрез монитора |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо | Размер | Общи Хардуер Чат | 1 | 9 юни 2009 15:05 |
| Автоматично Windoze фрагментацията дискомфорта! | Mike0001 | Windows операционни системи | 0 | 6 май 2008 г. 13:25 |
| Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти | Desertfish | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Март 2008 12:43 |
| LCD монитор - Вашите текущи монитора ... | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 5 | 6 октомври 2006 01:33 |
| Монитор - заинтересованите да си купя един широк екран монитор ... | Snake | Общи Хардуер Чат | 8 | 26-ти септември 2006 10:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |