![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V podstatě tam palec tlustou čáru se po pravé straně mého monitoru, jako kdyby jeho someones upravené umístění obrazovky a já nevidím žádný způsob, jak to udělat nebo opravit, jak jsem používat notebook neexistuje žádná tlačítka umožňující mi to opravit, jako tam je na standardní monitory pro desktopy jsem zmatený. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , který o / su tu m8
| |||
| |||
| Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| můžete vyzkoušet kliknutím pravým tlačítkem myši na obrazovce, pak jděte na vlastnosti, pak nastavení nebo jít do ovládacího panelu a klikněte na displeji, pak zkuste prostřednictvím nastavení. nebo se pokusíte opálený přes monitor |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Automatické Windoze roztříštěním obtěžování! | Mike0001 | Operační systémy Windows | 0 | 6. května 2008 13:25 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| LCD monitor - Vaše současné sledovat ... | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. října 2006 01:33 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |