![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V podstate je tam palce tlustou línii nadol po pravej strane môjho monitora, ako keby jeho someones upravené obrazovky polohy a já nevidím žiadny spôsob, ako to urobiť alebo opraviť, ak som pomocou notebooku neexistuje žiadna tlačidlá umožňujúce mi ho vyriešiť, ako je na štandardné monitory pre stolné počítače som bezradný. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Ktorý o / su tu M8
| |||
| |||
| Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| Môžete skúsiť kliknutie pravým tlačidlom na obrazovku a potom ísť do nehnuteľností, potom nastavenia alebo ísť do ovládacieho panela a kliknite na displeji, potom skúste prostredníctvom nastavenia. alebo skúste opálený cez monitor |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Automatické windoze roztrieštením obťažovania! | Mike0001 | Operačné systémy Windows | 0 | 6. mája 2008 13:25 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. októbra 2006 01:33 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |