![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета може и да ми помогне да реши, кой ще е бъдещето ми монитора? BenQ E2400HD 24 "Широкоекранен Пълен HD LCD монитор или BenQ V2400W 24 "LCD монитор GTG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Връзки с 2? Но бих казал, на 1-ви
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами арогантен за секунда не HD, като не присъства в заглавието и повечето марки искал да се похвали за това - лесно първо един, само за това, че HiDef. Тези дни, които бихте се доста глупав да отиде и да купи без HD монитор, освен ако, разбира се, че имаш много основателна причина.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В V2400W е по-високо във ВЕИ и качество на картината.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ах, аз не съм запознат с тях, но с нова информация, че това е труден разговор и само едно, че ти наистина може да направи сам. Зависи какво искаш от нея, ако искате HD тогава очевидно изберат HD един часа .. Проблемът е, ако си купувате SD такава, тя не ще да продължи дълго .. Преди няколко години и това ще бъде като казва, че целият филм е за събиране на betamax
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| За какво говорите? И двете от тези монитори са съвсем ясно "HD", тъй като и двете отговарят или надвишават 1920x1080, това е проверено от подобен десет часа секунди на Google. Честно казано аз не разбирам защо хората притеснява да закупите някой вход, когато те не знаят основните спецификационен на това нещо на лицето изкупуване, особено когато това отнема толкова малко усилия.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Извинявай, аз просто приема, че не е, защото ОП беше писал Пълна HD и всичко след първата, а не втора .. Мислех, че е защо (а) той имаше объркване на първо място (високо качество срещу висока резолюция) В светлината на тях и двата HD и моите сега googled резултати, бих кажа отидем за второ, V2400W
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| добре .. Благодаря за всички отговори, момчета. Наистина оценявам това. Плюс моите извинения не върху предлагането на информация. Просто копирате поставили титли от уебсайтове. (Оттук и объркването на HD и HD). Аз лично като BenQ V2400W 24 "по-добре ... всички спецификациите поглед gr8 ... освен аз не съм много сигурен за контрастно съотношение и динамичното контрастно съотношение (Не знам точно какво означава или .. LOL). ... BenQ V2400W 24" Контрастно съотношение: 1000:1 Динамичен Контраст Ratio: 10000:1BenQ E2400HD 24 " Контрастно съотношение: 1000:1 Динамичен Контраст съотношение: 4000:1 |
|
| |||
| |||
| Контраст съотношения и това нищо не означава и "динамичен контраст" е трик, който ще се изключи в първите пет секунди за използване на монитора.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Не е вярно, контрастно съотношение е ефективно разликата между светли и тъмни цветове сенчести области в един даден кадър. Колкото по-висока е тя, толкова по-реалистични и приятни изображението е. Можете да ясно да видите това, ако отидете в магазина и да сравняват един 1000:1 с 300:1 Цитат:
![]() Динамика просто наистина доста сантиментален настройка, която прави всичко изглежда малко странен и твърде-колоритни, за да е истина, това е трудно да се опише, но ако го шибвам и изключване вие ще видите какво имам предвид.