menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Monitor, který je lepší? Benq Vs Benq

Reply

Thread Nástroje
Old 6. dubna 2009, 22:15
Nový člen skupiny

Default Monitor, který je lepší? Benq Vs Benq

hej lidi je u mně pomoci rozhodnout o tom, které se bude moje budoucí monitoru?

BenQ E2400HD 24 "širokoúhlý Plné HD LCD Monitor

nebo

BenQ V2400W 24 "LCD Monitor GTG
Old 7. dubna 2009, 07:49
Moderátor skupiny

Odkazy na 2?
Ale řekl bych, že 1.

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 7. dubna 2009, 11:23
Dárce Skupina

No předpokládání vteřiny není HD, jako není v názvu a většina značek chtěli pochlubit - a to jednoduše ta první, pouze je HiDef.

V těchto dnech byste být dost hloupý jít a koupit bez HD monitor, samozřejmě pokud jste měli velmi dobrý důvod.
Old 7. dubna 2009, 21:24
Dárce Skupina

Na V2400W se v res a vynikající kvalitu obrazu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 8. dubna 2009, 01:48
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Na V2400W se v res a vynikající kvalitu obrazu.
Aha, já nejsem obeznámen s nimi, ale s tímto novým info je to těžké rozhodnutí a pouze jeden, který si můžete skutečně učinit sami.

Záleží, co od ní chcete, pokud chcete HD pak samozřejmě zvolit jeden HD ..

Problém je, pokud si koupíte SD jedna je to nebude trvat dlouho .. O pár let, a že bude rád říkal jste celý film je o shromažďování betamax
Old 8. dubna 2009, 02:36
Dárce Skupina

O čem to mluvíš? Oba tyto monitory se zcela jasně, "HD", jak se oba splňují nebo překračují 1920x1080, což je ověřeno, jako deset sekund na Google. Upřímně já nerozumím, proč lidé obtěžovat dát někomu nákup vstupů, když neznáte základní parametry pro věc je odsouzený nákup, zvláště když to má tak málo úsilí.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 8. dubna 2009, 02:59
Dárce Skupina

Promiň, já jen předpokládat, že nebyl, protože měl OP písemného Plné HD a všechno po první a druhé ne ..

Myslel jsem, že to bylo, proč (y) byl zmatek v první řadě (vyšší kvalita vs vysokým rozlišením)

S ohledem na oba mají HD a má nyní googled výsledky, řekl bych jít za druhé, V2400W
Old 8. dubna 2009, 20:13
Nový člen skupiny

dobře .. díky za všechny reakce chlapů. Já opravdu oceňuji. Plus omlouvám nikoli na uvedení do podrobností. Jen jsem kopii vložili tituly z webových stránek. (Proto záměna HD a HD).

Já osobně jako BenQ V2400W 24 "lepší ... všechny parametry vypadají gr8 ... kromě Nejsem příliš jisti kontrastní poměr a dynamický kontrastní poměr (i dont přesně vědět, co znamenají buď .. lol). ...

BenQ V2400W 24"

Kontrastní poměr: 1000:1 Dynamický Kontrastní poměr: 10000:1

BenQ E2400HD 24 "

Kontrastní poměr: 1000:1 Dynamický Kontrastní poměr: 4000:1
Old 9. dubna 2009, 15:26
Dárce Skupina

Kontrastní poměr a takový znamenat nic a "dynamický kontrast" je trik, který si vypnout v prvních pěti sekund pomocí monitoru.
Old 10. dubna 2009, 04:38
Dárce Skupina

Citace:
Kontrastní poměr a takový znamenat nic
Není to pravda, kontrastní poměr je skutečně rozdíl mezi světlé barvy a tmavší rico dané oblasti v jednom rámu. Čím větší je, tím víc realistická a potěšující je obrázek.

Můžete jasně vidět, pokud jdete do obchodu a porovnat jeden 1000:1 s 300:1

Citace:
a "dynamický kontrast" je trik, který si vypnout v prvních pěti sekund pomocí monitoru.
Který je pravda

Dynamics jen opravdu docela banální nastavení, která dělá všechno vypadat trochu divně, a taky-pestré, aby to byla pravda, je to těžké popsat, ale pokud si ji zapnout a vypnout uvidíte, co myslím.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí mida Obecné Hardware Chat 1 9. červen 2009 15:05
BenQ E2200HD nebo Acer X233H? Katana Graphics Cards & Monitory 6 30. dubna 2009 00:22
Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty Desertfish Graphics Cards & Monitory 7 31. březen 2008 12:43
BenQ Webcam Ovladače admwd Multimedia & Kodeky 7 10. prosince 2007 09:31
Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... Snake Obecné Hardware Chat 8 26. Září 2006 10:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.