μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Ποια είναι η καλύτερη Monitor; Benq Vs Benq

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Απριλίου 2009, 22:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ποια είναι η καλύτερη Monitor; Benq Vs Benq

Γεια σου ρε παιδιά μπορεί να με βοηθήσει και να αποφασίσει ως προς το ποιο θα είναι το μέλλον μου να παρακολουθεί;

BenQ E2400HD 24 "Widescreen Full HD LCD Monitor

ή

BenQ V2400W 24 "LCD Monitor GTG
Old 7 Απρίλη 2009, 07:49
Συντονιστής Ομάδας

Σύνδεσμοι για το 2;
Αλλά θα έλεγα το 1ο

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 7 Απρίλη 2009, 11:23
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν εικάζεται τα δευτερόλεπτα δεν HD, όπως το να μην του τίτλου όπως και οι περισσότερες μάρκες για να υπερηφανευόμαστε γι 'αυτό - εύκολα το πρώτο, καθαρά για να HiDef.

Αυτές τις μέρες που έχετε να είναι αρκετά τρελός για να πάει και να αγοράσει ένα HD δεν παρακολουθεί, αν βέβαια είχε πολύ καλό λόγο.
Old 7 Απρίλη 2009, 21:24
Ομάδα Δωρητών

Η V2400W είναι ανώτερο σε ΑΠΕ και την ποιότητα της εικόνας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 8 Απρίλη 2009, 01:48
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Η V2400W είναι ανώτερο σε ΑΠΕ και την ποιότητα της εικόνας.
Αχ, δεν είμαι εξοικειωμένος με αυτά, αλλά με το ότι οι νέες πληροφορίες είναι μια σκληρή κλήση και μόνο σε αυτόν που μπορεί πραγματικά να κάνει τον εαυτό σου.

Εξαρτάται από το τι θέλετε από αυτό, αν θέλετε HD τότε προφανώς επιλέγουν το HD μία ..

Πρόβλημα είναι εάν αγοράσετε μια κάρτα SD μία δεν θα τελευταίο καιρό .. Λίγα χρόνια και ότι θα είναι σαν να λέμε είσαι ολόκληρη η ταινία είναι για την συλλογή betamax
Old 8 Απρίλη 2009, 02:36
Ομάδα Δωρητών

Τι είναι αυτά που λες; Και οι δύο οθόνες είναι σαφώς "HD", όπως και οι δύο ανταποκρίνονται ή και υπερβαίνουν 1920x1080, αυτό επαληθεύεται από δέκα δευτερόλεπτα όπως και στο Google. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί τους ανθρώπους που αγοράζουν εισροών όταν κάποιος δεν ξέρει τα βασικά spec της πράγμα το πρόσωπο της αγοράς, ιδίως όταν τούτο έχει τόσο μικρή προσπάθεια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 8 Απρίλη 2009, 02:59
Ομάδα Δωρητών

Συγγνώμη, μόλις ανέλαβε, δεν ήταν επειδή τα ΕΠ είχε γράψει Full HD και πάντα μετά το πρώτο και το δεύτερο δεν ..

Νόμιζα ότι ήταν ο λόγος για τον οποίο (-α) είχε την σύγχυση στην πρώτη θέση (υψηλότερη ποιότητα έναντι υψηλής ευκρίνειας)

Με βάση αυτά τα δύο είναι το HD και τώρα μου googled αποτελέσματα, θα ήθελα να πω πάμε για το δεύτερο, το V2400W
Old 8 Απρίλη 2009, 20:13
Νέο Μέλος Ομάδα

καλά .. ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις παιδιά. Πραγματικά, εκτιμώ. Πλέον δεν ζητώ συγγνώμη για την παρουσίαση των λεπτομερειών. Μόλις επικολληθεί το αντίγραφο τίτλων από ιστοσελίδες. (Εξ ου και η σύγχυση των HD HD και μη).

Προσωπικά, όπως και η BenQ V2400W 24 "καλύτερα ... όλα τα specs εξετάσει GR8 εκτός ... δεν είμαι πολύ σίγουρος για την αναλογία αντίθεσης και της δυναμικής αναλογίας αντίθεση (i dont ξέρει ακριβώς τι σημαίνει είτε .. lol). ...

BenQ V2400W 24"

Contrast Ratio: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 10000:1

BenQ E2400HD 24 "

Contrast Ratio: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 4000:1
Old 9η Απριλίου 2009, 15:26
Ομάδα Δωρητών

Αντίθεση ταχύτητες και τέτοια και δεν σημαίνουν τίποτα "δυναμική αντίθεση" είναι ένα κόλπο που θα απενεργοποιήσει τις πρώτες πέντε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας την οθόνη.
Old 10 Απρίλη 2009, 04:38
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αντίθεση τέτοιες ταχύτητες και δεν σημαίνουν τίποτα
Δεν ισχύει, αντίθετα λόγος είναι πράγματι η διαφορά μεταξύ των έντονα χρώματα και πιο σκοτεινή σκιά περιοχών σε ένα δεδομένο πλαίσιο. Όσο υψηλότερη είναι η πιο ρεαλιστική και η εικόνα είναι ευχάριστη.

Μπορείτε να δείτε αυτό σαφώς αν πάτε σε ένα κατάστημα και συγκρίνετε μια 1000:1 με 300:1

Απόσπασμα:
και "δυναμική αντίθεση" είναι ένα κόλπο που θα απενεργοποιήσει τις πρώτες πέντε δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας την οθόνη.
Εκείνο είναι ΑΛΗΘΕΙΑ

Δυναμική απλά μια πραγματικά πολύ κακής ποιότητος ρύθμιση που κάνει τα πάντα κοιτάξουμε λίγο περίεργα και υπερβολικά πολύχρωμο για να είναι αληθινή, είναι δύσκολο να περιγραφεί αλλά αν κτύπημα και έξω από αυτό θα δείτε τι εννοώ.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα mida Γενική Συζήτηση Hardware 1 9 Ιουν 2009 15:05
Benq E2200HD ή Acer X233H; katana Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 30 Απρ 2009 00:22
Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα Desertfish Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 31 Μαρ 2008 12:43
BenQ Webcam Οδηγοί admwd Multimedia & Codecs 7 10 Δεκ. 2007 09:31
Monitor - Ενδιαφέρον για να αγοράσει μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν ... Φίδι Γενική Συζήτηση Hardware 8 26η Σεπ 2006 10:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.