![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hé fickók tud u segítsen nekem dönteni, hogy mely lesz leendő monitor? BenQ E2400HD 24 "Full HD szélesképernyős LCD monitor vagy BenQ V2400W 24 "LCD monitor GTG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linkek a 2? De én azt mondanám, az 1.
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Nos másodpercig nem jelenti a HD, mint a nem a cím és a legtöbb márka szeretné büszkélkedhet róla - egyszerűen az első, kizárólag a HiDef. Ezek a napok, amit meglehetősen együgyű, hogy megyek, és veszek, nem HD monitor, kivéve persze akkor már nagyon jó oka.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A V2400W jobb a felbontás és a képminőség.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ó, én nem ismeri őket, hanem az, hogy az új információ, hogy ez egy kemény, és csak egy hívás, hogy valóban tenni magad. Attól függ mit akarsz vele, ha azt szeretnénk, akkor természetesen HD választani a HD egyik .. Baj van, ha veszek egy SD, hogy nem fog sokáig .. Pár év, és lesz, mint azt te egész film gyűjtemény a Betamax
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Mit beszélsz? Mindkét monitor elég jól "HD", mivel mindkettő eléri vagy meghaladja 1920x1080, ez által ellenőrzött, mint tíz másodperc alatt a Google-on. Komolyan nem értem, hogy miért zavarja az embereket, hogy valaki vásárlás bemenet, ha nem ismeri az alapvető spec a dolog, a személy felvásárlás, különösen akkor, ha erre sor olyan kevés erőfeszítést igényel.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Elnézést, csak feltételezik, hogy nem, mert az OP írt Full HD és mindent, az első és a második .. Gondoltam, hogy miért (ek), amit a zavart az első helyen (jobb minőségű vs high definition) Annak fényében, hogy mindkét HD és én most googled eredményeket, azt mondanám, hogy megy a második, a V2400W
|
| |||
| |||
| jól .. kösz a válaszokat srácok. Nagyra értékelem. Plusz Elnézést, hogy nem olyan a részletekért. Én csak vágólapra másolni a címeket a weboldalakon. (Ezért a zavartság a HD és nem HD). Én személy szerint, mint a BenQ V2400W 24 "jobb ... minden specs gr8 látod ... csak én nem is biztos abban, hogy a kontraszt arány és a dinamikus kontraszt arány (i dont tud pontosan mit értenek vagy .. lol). ... BenQ V2400W 24" Kontrasztarány: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 10000:1BenQ E2400HD 24 " Kontrasztarány: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 4000:1 |
|
| |||
| |||
| Kontraszt arány, és ez nem azt jelenti, és a "dinamikus kontraszt" a propaganda, amely akkor kapcsolja ki az első öt másodperc a monitort.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Nem igaz, kontraszt arány hatékonyan a különbség a világos színek és a sötét, árnyékos területek, egy adott keretben. Minél magasabb ez a reálisabb és tetszenek a kép. Azt is világosan látja ezt, ha megy a bolt és összehasonlítani a 1000:1 a 300:1 Idézet:
![]() Dynamics tényleg csak egy meglehetősen giccses beállítás, ami minden keresni egy kicsit furcsa és túl színes, hogy igaz legyen, de nehéz leírni, de ha ez a film, és le fog látni, mire gondolok.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Benq E2200HD vagy Acer X233H? | Katana | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 30. április 2009 00:22 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| BenQ Webcam Driverek | admwd | Multimédia és kodekek | 7 | 10. december 2007 09:31 |
| Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... | Kígyó | Általános fémáru Chat | 8 | 26. Szeptember 2006 10:59 |
| Téma eszközök | |
| |