![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה U יכול לעזור לי להחליט על אשר יהיה לנטר את העתיד שלי? BenQ E2400HD 24 "Widescreen Full HD LCD צג או BenQ V2400W 24 "GTG צג LCD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קישורים ל 2? אבל אני אומר את ה -1
|
| |||
| |||
| ובכן presuming את השניות לא HD, לא כמו את הכותרת ואת רוב המותגים רוצה להתרברב על זה - בקלות את הראשון, אך ורק בשביל להיות HiDef. בימים אלה יהיה לך די שוטה ללכת לקנות שאינה HD לפקח, אלא אם כן כמובן שיש לך סיבה טובה מאוד.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היא נעלה את V2400W ב מיל ואת איכות התמונה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אה, אני לא מכיר אותם, אבל עם מידע חדש, כי היא קשוחה לקרוא ורק אחד שאתה יכול לנצל את עצמך. תלוי מה אתה רוצה ממנו, אם אתה רוצה HD אז ברור HD לבחור את אחד .. הבעיה היא אם לקנות SD אחד זה לא הולך להמשך זמן רב .. אחרי כמה שנים, זה יהיה כמו שאתה אומר את כל הסרט הוא אוסף על betamax
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| על מה אתה מדבר? שני אלה הם מנטרת באופן ברור למדי "HD" כפי שהם הן עומדות או לחרוג 1920x1080, זה אומת על ידי עשר שניות, כמו ב-Google. בכנות, אני לא מבין למה אנשים טורחים לתת למישהו לרכוש קלט כאשר הם אינם יודעים את בסיסי spec של דבר את הקנייה של אדם, במיוחד כאשר עושים זאת לוקח כל כך מעט מאמץ.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| מצטער, אני פשוט לא היה להניח כי היה כתוב op HD מלא והכל אחרי הראשון ולא את השני .. חשבתי למה זה היה (S) הוא היה בלבול את המקום הראשון (באיכות גבוהה יותר לעומת High Definition) לנוכח שניהם להיות HD ו googled התוצאות שלי עכשיו, אני רוצה לומר לך על השני, את V2400W
|
| |||
| |||
| ובכן .. תודה על כל התגובות חבר 'ה. אני ממש מעריך את זה. בנוסף על אזור Apologies לא לשים את הפרטים. אני פשוט להעתיק להדביק את כותרות אתרי אינטרנט מ. (מכאן את הבלבול של HD ולא HD). אני אישית אוהב את BenQ V2400W 24 "טוב יותר ... כל מפרט נראה gr8 ... אלא אני גם לא בטוח לגבי יחס ניגודיות ואת יחס ניגודיות דינמי (dont אני יודע בדיוק מה הם גם מתכוון .. LOL). ... BenQ V2400W 24" יחס ניגודיות: 1000:1 יחס ניגודיות דינמי: 10000:1BenQ E2400HD 24 " יחס ניגודיות: 1000:1 יחס ניגודיות דינמי: 4000:1 |
|
| |||
| |||
| ניגודיות ratios וכך אומר כלום וגם "קונטרסט דינמי" הוא גימיק שבו תוכל לכבות את הראשון של חמש שניות באמצעות המסך.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| לא נכון, הוא למעשה יחס ניגודיות את ההבדל בין הצבעים ואת מוארת צל כהה אזורים נתון אחד מסגרת. הוא גבוה יותר, כך גדל ריאלית ו מנעים את התמונה. אתה יכול לראות את זה בבירור אם ללכת לחנות ולהשוות של 1000:1 עם 300:1 ציטוט:
![]() דינמיקה רק באמת די נדוש הגדרה עושה הכל נראה קצת מוזר או צבעוני מדי כדי להיות אמיתי, קשה לתאר, אבל אם זה על קפיצי לסירוגין תראה למה אני מתכוון.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מעקב אחר האורות מעלה את המחשב על המגפיים אבל לפקח לא מציג שום דבר | mida | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 9th יוני 2009 15:05 |
| BenQ E2200HD או Acer X233H? | katana | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | ה -30 לאפריל 2009 00:22 |
| Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס | Desertfish | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 12:43 |
| BenQ Webcam Drivers | admwd | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | -10 דצמבר 2007 09:31 |
| צג - מעוניין לקנות מסך רחב לפקח ... | נחש | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 26 ספטמבר 2006 10:59 |
| שרשרת כלים | |
| |