mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Kokį monitorių geriau? Vs BenQ BenQ

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 6, 2009, 22:15
Naujas Narys

Default Kokį monitorių geriau? Vs BenQ BenQ

Hey guys gali ir padėti man nuspręsti, kokia yra gonna be my future stebėti?

BenQ E2400HD 24 "widescreen Full HD LCD monitoriai

arba

BenQ V2400W 24 "GTG LCD monitoriai
Old Balandis 7, 2009, 07:49
Moderatorius Grupė

Nuorodos į 2?
Bet aš norėčiau pasakyti, 1.

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Balandis 7, 2009, 11:23
Donorų grupės

Na manyti sekundes ne HD, nes jos ne pavadinime ir labiausiai ženklus kaip giriasi apie tai - lengvai pirmąjį, tik už tai, kad HiDef.

Šiomis dienomis norėtumėte būti gana Daft eiti ir pirkti ne HD monitorius, nebent, žinoma, buvo labai gera priežastis.

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Balandis 7, 2009, 21:24
Donorų grupės

V2400W yra aukštesnė RES ir vaizdo kokybę.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 8, 2009, 01:48
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
V2400W yra aukštesnė RES ir vaizdo kokybę.
Ak, aš nesu susipažinęs su jais, bet su nauja informacija, kad tai nelengva skambinti, ir tik viena, kad jūs tikrai galite padaryti patys.

Tai priklauso nuo to, ko norite iš jo, jei norite HD tada akivaizdžiai pasirinkti vieną HD ..

Problema yra tai, jei jūs perkate SD tai ji nesiruošia ilgai .. Kelerius metus ir kad bus kaip sako jums visą kino kolekcija yra Betamax
Old Balandis 8, 2009, 02:36
Donorų grupės

What are you talking about? Abu šie monitoriai yra gana aiškiai "HD", nes jie abu atitinka arba viršija 1920x1080, tai patikrino kaip dešimt sekundžių Google. Sąžiningai aš nesuprantu, kodėl žmonės gaišti duoti ką nors įsigyti įėjimo, kai jie nežino, spec pagrindinio daikto asmens perkant, ypač kai darydamos atsižvelgia tiek mažai pastangų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Balandis 8, 2009, 02:59
Donorų grupės

Atsiprašau, aš tik prielaidą, kad nebuvo, nes OP buvo parašyta "Full HD" ir viskas po pirmos ir ne antros ..

Maniau, kad priežasties (-ių) jis buvo pirmoje vietoje, sumišimas (geresnės kokybės, palyginti su didelės raiškos)

Atsižvelgiant į juos abu buvo HD ir mano dabar googled rezultatus, norėčiau pasakyti, eiti antra, V2400W
Old Balandis 8, 2009, 20:13
Naujas Narys

gerai .. Ačiū už visus atsakymus vaikinai. I really appreciate it. Plius mano atsiprašome dėl ne pateikiant duomenis. Aš tiesiog nukopijuokite įklijuoti iš tinklalapių pavadinimai. (Taigi ne HD ir HD sumišimas).

Aš asmeniškai, kaip ir "BenQ V2400W 24" geriau "... visa specs atrodo gr8 ... išskyrus I'm not too sure about kontrastas ir dinaminis kontrastas (i dont know, ką jie reiškia arba .. lol). ...

BenQ V2400W 24"

Contrast Ratio: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 10000:1

BenQ E2400HD 24 "

Contrast Ratio: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 4000:1
Old Balandis 9, 2009, 15:26
Donorų grupės

Kontrasto santykis ir toks nieko nereiškia ir "dinaminis kontrastas" yra Trik kuris jums bus išjungti per pirmas penkias sekundes, naudojant monitorių.
Old Balandis 10, 2009, 04:38
Donorų grupės

Citata:
Kontrasto santykis ir tokia nieko nereiškia
Ne tiesa, kontrasto santykis yra veiksmingai tarp ryškių spalvų ir tamsesnė Shady srityse skiriasi viena nes rėmo. Didesnė ji yra labiau realistiškas ir malonus vaizdas.

Jūs galite aiškiai pamatyti, jei jūs einate į parduotuvę ir palyginti su 1000:1 300:1

Citata:
ir "dinaminis kontrastas" yra Trik kuris jums bus išjungti per pirmas penkias sekundes, naudojant monitorių.
Šis yra tiesa

Dinamika tiesiog tikrai gana Corny parametrą, todėl viskas atrodo šiek tiek keistai, ir pernelyg spalvingas, kad būtų tiesa, sunku apibūdinti, bet jei stuktelkite jį ir išjungti, pamatysite, ką turiu galvoje.

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.