mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Kurš monitors ir labāk? Benq Vs Benq

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 6, 2009, 22:15
New Member Group

hey guys var u man palīdzēt izlemt par to, kuras ir gonna ir mana nākotnes kontrolēt?

BenQ E2400HD 24 "WIDE Full HD LCD monitors

vai

BenQ V2400W 24 "GTG LCD monitors
Old Aprīlis 7, 2009, 07:49
Moderator Group

Saites uz 2?
Bet es teiktu 1.

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Aprīlis 7, 2009, 11:23
Donors Group

Arī uzskatīt sekundes ne HD, jo tā nav nosaukuma, un lielākā daļa zīmoliem kā lielīties par to - vienkārši pirmais, tikai lai to HiDef.

Šajās dienās jūs godīgi ākstīgs iet un pirkt bez HD monitoru, ja vien protams jums ir bijis ļoti labs iemesls.
Old Aprīlis 7, 2009, 21:24
Donors Group

V2400W ir labāka res un attēla kvalitāte.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Aprīlis 8, 2009, 01:48
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
V2400W ir labāka res un attēla kvalitāte.
Ah, es neesmu iepazinies ar viņiem, bet ar šo jauno info tas ir grūts zvanu, un tikai viens, ka Jums tiešām var veikt pats.

Tas atkarīgs no tā, ko jūs vēlaties no tā, ja jūs vēlaties HD tad acīmredzot izvēlēties HD viens ..

Problēmas ir, ja jūs nopērkat SD viens tas nav gatavojas ilgi .. Gados un kas būs kā sakot, jūs esat visas kino vākšanu par betamax
Old Aprīlis 8, 2009, 02:36
Donors Group

Ko tu runā? Abi šie monitori ir diezgan skaidri "HD", jo tie abi atbilst vai pārsniedz 1920x1080, tas ir pārbaudījusi kā desmit sekundēm Google. Godīgi es nesaprotu kāpēc cilvēki apnikt dod kādu iegādāties ieejas, ja viņi nezina pamata spec un lieta personas pirkšanas, īpaši, ja to darot tiek tik maz pūļu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Aprīlis 8, 2009, 02:59
Donors Group

Žēl, es tikai pieņemt, ka nebija, jo OP ir rakstījis Full HD un viss pēc pirmā un ne otro ..

Es domāju, ka bija kāpēc (-i) viņš bija neskaidrības pirmajā vietā (augstāku kvalitāti, salīdzinot ar augstas izšķirtspējas)

Ņemot vērā tās gan ir HD un mani tagad googled rezultātiem, es teiktu iet par otro, V2400W
Old Aprīlis 8, 2009, 20:13
New Member Group

labi .. paldies visiem atbildes puiši. I really appreciate it. Plus atvainojos par ne iesaiņojumu detaļas. Es tikai kopēt ielīmēts no mājas lapas sadaļās. (Līdz ar to sajaukt HD un ne HD).

Es personīgi tāpat BenQ V2400W 24 "labāk ... visi specs meklēt gr8 ... izņemot Es neesmu pārāk pārliecināts par kontrasta attiecība un dinamiska kontrasta attiecība (Nezinu, ko tieši viņi ir vai nu .. lol). ...

BenQ V2400W 24"

Kontrasts: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 10000:1

BenQ E2400HD 24 "

Kontrasts: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 4000:1
Old Aprīlis 9, 2009, 15:26
Donors Group

Kontrasta attiecība un tādas nenozīmē neko un "Dynamic Contrast" ir veidojums, kas jums tiks izslēgts ar pirmo piecu sekunžu laikā, izmantojot monitoru.
Old Aprīlis 10, 2009, 04:38
Donors Group

Quote:
Kontrasta attiecību un šādas vidējās nekas
Nav tiesa, kontrasta attiecība ir faktiski starp spilgtas krāsas un tumšākas ēnas zonas starpība vienā konkrētā rāmī. Augstāks tas ir, reālistiskāka un patīkami attēls.

Var skaidri redzēt šo, ja dodaties uz veikalu un salīdzināt 1000:1 ar 300:1

Quote:
un "Dynamic Contrast" ir veidojums, kas jums tiks izslēgts ar pirmo piecu sekunžu laikā, izmantojot monitoru.
Tas ir patiess

Dinamika tikai tiešām diezgan ražīgs iestatījums, kas ļauj viss izskatās mazliet dīvaini un pārāk krāsaina, lai būtu patiesība, tas ir grūti aprakstīt, bet, ja jūs uzsitiens ieslēdzējs jūs redzētu, ko es domāju.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.