![]() |
|
| |||
| |||
| hey guys var u man palīdzēt izlemt par to, kuras ir gonna ir mana nākotnes kontrolēt? BenQ E2400HD 24 "WIDE Full HD LCD monitors vai BenQ V2400W 24 "GTG LCD monitors |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Saites uz 2? Bet es teiktu 1.
|
| |||
| |||
| Arī uzskatīt sekundes ne HD, jo tā nav nosaukuma, un lielākā daļa zīmoliem kā lielīties par to - vienkārši pirmais, tikai lai to HiDef. Šajās dienās jūs godīgi ākstīgs iet un pirkt bez HD monitoru, ja vien protams jums ir bijis ļoti labs iemesls.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V2400W ir labāka res un attēla kvalitāte.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ah, es neesmu iepazinies ar viņiem, bet ar šo jauno info tas ir grūts zvanu, un tikai viens, ka Jums tiešām var veikt pats. Tas atkarīgs no tā, ko jūs vēlaties no tā, ja jūs vēlaties HD tad acīmredzot izvēlēties HD viens .. Problēmas ir, ja jūs nopērkat SD viens tas nav gatavojas ilgi .. Gados un kas būs kā sakot, jūs esat visas kino vākšanu par betamax
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ko tu runā? Abi šie monitori ir diezgan skaidri "HD", jo tie abi atbilst vai pārsniedz 1920x1080, tas ir pārbaudījusi kā desmit sekundēm Google. Godīgi es nesaprotu kāpēc cilvēki apnikt dod kādu iegādāties ieejas, ja viņi nezina pamata spec un lieta personas pirkšanas, īpaši, ja to darot tiek tik maz pūļu.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Žēl, es tikai pieņemt, ka nebija, jo OP ir rakstījis Full HD un viss pēc pirmā un ne otro .. Es domāju, ka bija kāpēc (-i) viņš bija neskaidrības pirmajā vietā (augstāku kvalitāti, salīdzinot ar augstas izšķirtspējas) Ņemot vērā tās gan ir HD un mani tagad googled rezultātiem, es teiktu iet par otro, V2400W
|
| |||
| |||
| labi .. paldies visiem atbildes puiši. I really appreciate it. Plus atvainojos par ne iesaiņojumu detaļas. Es tikai kopēt ielīmēts no mājas lapas sadaļās. (Līdz ar to sajaukt HD un ne HD). Es personīgi tāpat BenQ V2400W 24 "labāk ... visi specs meklēt gr8 ... izņemot Es neesmu pārāk pārliecināts par kontrasta attiecība un dinamiska kontrasta attiecība (Nezinu, ko tieši viņi ir vai nu .. lol). ... BenQ V2400W 24" Kontrasts: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 10000:1BenQ E2400HD 24 " Kontrasts: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 4000:1 |
|
| |||
| |||
| Kontrasta attiecība un tādas nenozīmē neko un "Dynamic Contrast" ir veidojums, kas jums tiks izslēgts ar pirmo piecu sekunžu laikā, izmantojot monitoru.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Nav tiesa, kontrasta attiecība ir faktiski starp spilgtas krāsas un tumšākas ēnas zonas starpība vienā konkrētā rāmī. Augstāks tas ir, reālistiskāka un patīkami attēls. Var skaidri redzēt šo, ja dodaties uz veikalu un salīdzināt 1000:1 ar 300:1 Quote:
![]() Dinamika tikai tiešām diezgan ražīgs iestatījums, kas ļauj viss izskatās mazliet dīvaini un pārāk krāsaina, lai būtu patiesība, tas ir grūti aprakstīt, bet, ja jūs uzsitiens ieslēdzējs jūs redzētu, ko es domāju.