![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey guys i może mi pomóc podjąć decyzję co do tego, które jest moją przyszłość będzie monitorować? BenQ E2400HD 24 "Widescreen LCD Monitor Full HD lub BenQ V2400W 24 "LCD Monitor GTG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linki do 2? Ale chciałbym powiedzieć 1.
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc przypuszczenia sekundy nie HD, a nie w jej tytuł i większości marek jak pochwalić się o tym - łatwo pierwszego czysto za HiDef. Te dni możesz być dość stuknięty iść i kupić bez monitora HD, o ile oczywiście jest bardzo dobry powód.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W V2400W jest w najwyższej rozdzielczości i jakości obrazu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ach, nie jestem zaznajomiony z nich, ale z tym nowe info jest to trudne rozmowy, a tylko jeden, że można naprawdę dokonać samodzielnie. To zależy co chcesz z niego, jeśli chcesz HD to oczywiście wybrać jeden HD .. Problem jest, gdy kupujesz jeden SD to nie będzie trwać długo .. Kilka lat i że będziemy jak mówi you're całego filmu zbiórka na betamax
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| O czym ty mówisz? Oba monitory są dość wyraźnie "HD", gdyż oba spełniają lub przekraczają 1920x1080, to jak zweryfikowane przez dziesięć sekund w Google. Szczerze mówiąc nie rozumiem, dlaczego ludzie bother podając zakupu wejściowych, gdy ktoś nie zna podstawowych spec na rzecz osoby zakupu, zwłaszcza, gdy to trwa tak niewiele wysiłku.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Niestety, tylko zakłada to nie dlatego, że PO miała napisane Full HD, a wszystko po pierwszym i drugim nie .. Myślałem, że to był, dlaczego (y) miał zamieszanie na pierwszym miejscu (w porównaniu z wysokiej jakości High Definition) W świetle ich obu jest HD i teraz moje googled wyniki, I'd say przejść na drugą, na V2400W
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| dobrze .. Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi chłopaki. I really appreciate it. Plus moje przeprosiny nie wprowadza się na szczegółach. Ja po prostu skopiować wklejany od tytuły stron internetowych. (Stąd zamieszanie HD i HD). Ja osobiście jak BenQ V2400W 24 "lepiej ... wszystkie specyfikacje wyglądają gr8 ... chyba nie jestem zbyt pewny o Kontrast dynamiczny kontrast i stosunek (ja dont znać dokładnie co one oznaczają albo .. lol). ... BenQ V2400W 24" Współczynnik kontrastu: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 10000:1BenQ E2400HD 24 " Współczynnik kontrastu: 1000:1 Dynamic Contrast Ratio: 4000:1 |
|
| |||
| |||
| Kontrast wskaźniki i oznacza nic takiego i "kontrast dynamiczny" jest sztuczka, która będzie wyłączyć w pierwszych pięciu sekund korzystania z monitora.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Nie prawda, kontrast jest faktycznie różnica pomiędzy jasne kolory ciemniejsze i zacienionych obszarach w jednej danej ramki. Im wyższa jest, tym bardziej realistyczny i przyjemny obraz. Wyraźnie widać, gdy idziesz do sklepu i porównać 1000:1 z 300:1 Cytat:
![]() Dynamika tylko naprawdę całkiem corny ustawienie sprawia, że wszystko wygląda trochę dziwnie i zbyt kolorowe być prawdziwe, trudno opisać, ale jeśli otrzepać je wyłączyć i zobaczysz co mam na myśli.