menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Monitor, ktorý je lepší? Benq Vs Benq

Reply

Thread Tools
Old 6. apríla 2009, 22:15
Nový člen skupiny

Default Monitor, ktorý je lepší? Benq Vs Benq

hej lidi je u mně pomôcť rozhodnúť o tom, ktoré sa bude moje budúce monitora?

BenQ E2400HD 24 "širokouhlý Plné HD LCD Monitor

alebo

BenQ V2400W 24 "LCD Monitor GTG
Old 7. apríla 2009, 07:49
Moderátor skupiny

Odkazy na 2?
Ale povedal by som, že 1.

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 7. apríla 2009, 11:23
Darcu Skupina

No predpokladanie sekundy nie je HD, ako nie je v názve a väčšina značiek chceli pochváliť - a to jednoducho ta prvá, len je HiDef.

V týchto dňoch by ste byť dosť hlúpy ísť a kúpiť bez HD monitor, samozrejme ak ste mali veľmi dobrý dôvod.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 7. apríla 2009, 21:24
Darcu Skupina

Na V2400W sa v res a vynikajúcu kvalitu obrazu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 8. apríla 2009, 01:48
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Na V2400W sa v res a vynikajúcu kvalitu obrazu.
Aha, já nejsem oboznámený s nimi, ale s týmto novým info je to ťažké rozhodnutia a iba jeden, ktorý si môžete skutočne urobiť sami.

Záleží, čo od nej chcete, ak chcete HD potom samozrejme zvoliť jeden HD ..

Problém je, ak si kúpite SD jedna je to nebude trvať dlho .. O pár rokov, a že bude rád říkal ste celý film je o zbere betamax
Old 8. apríla 2009, 02:36
Darcu Skupina

O čom to hovoríš? Oba tieto monitory sa úplne jasne, "HD", ako sa obaja spĺňajú alebo prekračujú 1920x1080, čo je overené, ako desať sekúnd na Google. Upřímně já nerozumím, prečo ľudia obťažovať dať niekomu nákup vstupov, keď nepoznáte základné parametre pre vec je odsúdená nákup, najmä keď to má tak málo úsilia.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 8. apríla 2009, 02:59
Darcu Skupina

Promiň, já len predpokladať, že nebol, pretože mal OP písomného Plné HD a všetko po prvej a druhej ne ..

Myslel som, že to bolo, prečo (y) bol zmätok v prvej rade (vyššia kvalita vs vysokým rozlíšením)

S ohľadom na oba majú HD a má teraz googled výsledky, povedal by som ísť za druhej, V2400W
Old 8. apríla 2009, 20:13
Nový člen skupiny

dobre .. vďaka za všetky reakcie chlapov. Ja naozaj oceňujem. Plus omlouvám nie na uvedenie do podrobností. Len som kópiu vložili tituly z webových stránok. (Preto zámena HD a HD).

Já osobne ako BenQ V2400W 24 "lepší ... všetky parametre vyzerajú gr8 ... okrem Nejsem príliš istí kontrastný pomer a dynamický kontrastný pomer (i dont presne vedieť, čo znamenajú buď .. lol). ...

BenQ V2400W 24"

Kontrastný pomer: 1000:1 Dynamický Kontrastný pomer: 10000:1

BenQ E2400HD 24 "

Kontrastný pomer: 1000:1 Dynamický Kontrastný pomer: 4000:1
Old 9. apríla 2009, 15:26
Darcu Skupina

Kontrastný pomer a taký znamenať nič a "dynamický kontrast" je trik, ktorý si vypnúť v prvých piatich sekúnd pomocou monitora.
Old 10. apríla 2009, 04:38
Darcu Skupina

Citácia:
Kontrastný pomer a taký znamenať nič
Nie je to pravda, kontrastný pomer je skutočne rozdiel medzi svetlé farby a tmavšiu rico danej oblasti v jednom ráme. Čím väčšia je, tým viac realistická a potešujúce je obrázok.

Môžete jasne vidieť, ak idete do obchodu a porovnať jeden 1000:1 s 300:1

Citácia:
a "dynamický kontrast" je trik, ktorý si vypnúť v prvých piatich sekúnd pomocou monitora.
Ktorý je pravda

Dynamics len naozaj docela banální nastavenia, ktorá robí všetko vyzerať trochu divně, a taky-pestré, aby to bola pravda, je to ťažké opísať, ale ak si ju zapnúť a vypnúť uvidíte, čo myslím.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí mida Všeobecné Hardware Chat 1 9. jún 2009 15:05
BenQ E2200HD alebo Acer X233H? Katana Graphics Cards & Monitory 6 30. apríla 2009 00:22
Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty Desertfish Graphics Cards & Monitory 7 31. marec 2008 12:43
BenQ Webcam Ovládače admwd Multimedia & Kodeky 7 10. decembra 2007 09:31
Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... Snake Všeobecné Hardware Chat 8 26. September 2006 10:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.