![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej lidi je u mně pomôcť rozhodnúť o tom, ktoré sa bude moje budúce monitora? BenQ E2400HD 24 "širokouhlý Plné HD LCD Monitor alebo BenQ V2400W 24 "LCD Monitor GTG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odkazy na 2? Ale povedal by som, že 1.
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No predpokladanie sekundy nie je HD, ako nie je v názve a väčšina značiek chceli pochváliť - a to jednoducho ta prvá, len je HiDef. V týchto dňoch by ste byť dosť hlúpy ísť a kúpiť bez HD monitor, samozrejme ak ste mali veľmi dobrý dôvod.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na V2400W sa v res a vynikajúcu kvalitu obrazu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aha, já nejsem oboznámený s nimi, ale s týmto novým info je to ťažké rozhodnutia a iba jeden, ktorý si môžete skutočne urobiť sami. Záleží, čo od nej chcete, ak chcete HD potom samozrejme zvoliť jeden HD .. Problém je, ak si kúpite SD jedna je to nebude trvať dlho .. O pár rokov, a že bude rád říkal ste celý film je o zbere betamax
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| O čom to hovoríš? Oba tieto monitory sa úplne jasne, "HD", ako sa obaja spĺňajú alebo prekračujú 1920x1080, čo je overené, ako desať sekúnd na Google. Upřímně já nerozumím, prečo ľudia obťažovať dať niekomu nákup vstupov, keď nepoznáte základné parametre pre vec je odsúdená nákup, najmä keď to má tak málo úsilia.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Promiň, já len predpokladať, že nebol, pretože mal OP písomného Plné HD a všetko po prvej a druhej ne .. Myslel som, že to bolo, prečo (y) bol zmätok v prvej rade (vyššia kvalita vs vysokým rozlíšením) S ohľadom na oba majú HD a má teraz googled výsledky, povedal by som ísť za druhej, V2400W
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| dobre .. vďaka za všetky reakcie chlapov. Ja naozaj oceňujem. Plus omlouvám nie na uvedenie do podrobností. Len som kópiu vložili tituly z webových stránok. (Preto zámena HD a HD). Já osobne ako BenQ V2400W 24 "lepší ... všetky parametre vyzerajú gr8 ... okrem Nejsem príliš istí kontrastný pomer a dynamický kontrastný pomer (i dont presne vedieť, čo znamenajú buď .. lol). ... BenQ V2400W 24" Kontrastný pomer: 1000:1 Dynamický Kontrastný pomer: 10000:1BenQ E2400HD 24 " Kontrastný pomer: 1000:1 Dynamický Kontrastný pomer: 4000:1 |
|
| |||
| |||
| Kontrastný pomer a taký znamenať nič a "dynamický kontrast" je trik, ktorý si vypnúť v prvých piatich sekúnd pomocou monitora.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Nie je to pravda, kontrastný pomer je skutočne rozdiel medzi svetlé farby a tmavšiu rico danej oblasti v jednom ráme. Čím väčšia je, tým viac realistická a potešujúce je obrázok. Môžete jasne vidieť, ak idete do obchodu a porovnať jeden 1000:1 s 300:1 Citácia:
![]() Dynamics len naozaj docela banální nastavenia, ktorá robí všetko vyzerať trochu divně, a taky-pestré, aby to bola pravda, je to ťažké opísať, ale ak si ju zapnúť a vypnúť uvidíte, čo myslím.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| BenQ E2200HD alebo Acer X233H? | Katana | Graphics Cards & Monitory | 6 | 30. apríla 2009 00:22 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| BenQ Webcam Ovládače | admwd | Multimedia & Kodeky | 7 | 10. decembra 2007 09:31 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |