![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
хеј момачки моћи у помоћ мене како да одлучи на који ће бити моја будућност монитор?
БенК Е2400ХД 24 "Широки екран Фулл ХД ЛЦД монитор или БенК В2400У 24 "ЛЦД Монитор ГТГ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Линкови на 2?
Али рекао бих 1.
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Па претпоставком секунде није ХД, а не као у наслову, а већина марки попут хвалити о томе - лако прва, чисто због ХиДеф.
Ових дана на које бисте се прилично откачено отићи и купити без ХД монитор, осим ако наравно ви имали јако добар разлог.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тхе В2400У је супериорнији у рес и квалитет слике.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ах, нисам упознат са њима, али са новим инфо да је тврд и само један позив да можете заиста направити сами.
Зависи шта желите од њега, ако желите ХД онда очито изабрати један ХД .. Невоља је ако купите СД једна је неће дуго да траје .. Пре неколико година, те да ће бити као што си рекао: читав филм је на прикупљање бетамакс
|
|||
|
|||
|
О чему говориш? Оба ова монитори су сасвим јасно "ХД" као и они задовољавају или премашују 1920кс1080, ово је верифицирана као десет секунди на локацији Гоогле. Искрено не разумем зашто људи сметају дајући податке приликом куповине неко не знају основне ствари спец за лица куповина, посебно кад то траје тако мало напора.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Жао ми је, претпоставља се да је управо зато што није имао ОП писмене Фулл ХД и све након првог и другог ..
Мислила сам да је био зашто (а) је имао конфузије на првом месту (квалитетнији вс високе дефиниције) У светлу обојици су ХД и мој сада гооглед резултате, бих рећи да иде на други, у В2400У
|
|||
|
|||
|
добро .. хвала за све одговоре момци. ЈА стварно поштовати то. Плус моје извињења не стављајући се на детаље. ЈА праведан копирате налепили наслови из веб странице. (Дакле конфузије ХД и нон ХД).
Ја лично као БенК В2400У 24 "боље ... све наочаре изгледају гр8 ... осим да сам не превише сигурни о омјер контраста и динамичан контраст омјер (ја донт кноткле тачно шта они значе било .. лол). ... БенК В2400У 24" Цонтраст ратио: 1000:1 Дынамиц Цонтраст ратио: 10000:1БенК Е2400ХД 24 " Цонтраст ратио: 1000:1 Дынамиц Цонтраст ратио: 4000:1
|
|
|
|||
|
|||
|
Цонтраст ратиос и таквих значи ништа и "динамички контраст" је трик, који ће вас искључити у првом од пет секунди коришћењем монитора.
|
|
|
|||
|
|||
|
Није истина, омјер контраста је ефективно разлика између светле боје и тамније сјеновитим подручјима у једном дати оквир. Што је већи то је већи, реалан и угодан је слика.
Можете јасно види ово ако оду у дућан и упоредити 1000:1 са 300:1 Куоте:
![]() Динамика само стварно прилично баналан поставка да чини све што изгледају помало чудно и превише-шарена бити истина, тешко је описати, али ако се то на лак и брз удар и офф видећете шта мислим.