![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar U yaz olarak benim gelecekteki monitör olacak karar vermenize yardımcı olabilir? BenQ E2400HD 24 "Geniş ekran Full HD LCD Monitör veya BenQ V2400W 24 "GTG LCD Monitör |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Linkler 2 için? Ama söyleyebilirim 1.
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Iyi değil gibi, başlık da değil ve HD bir saniye haddini en markalar bu konuda övünmek gibi - daha önce bir, tamamen HiDef olmak için. Bu gün, oldukça gitmek için deli olmak istiyorum ve bir HD monitör almaya, ancak tabii ki çok iyi bir neden vardı.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu V2400W RES ve resim kalitesi daha üstün olduğunu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben onlara, ancak alışık değilim bu kadar güçlü bir arama ve tek gerçekten kendiniz yapabilirsiniz en yeni bilgileri ile. Eğer HD sonra açık olan bir HD .. seçin Eğer ne istiyorsanız, bağlıdır Eğer bir SD geçen uzun .. gidiyor değil satın sorun olduğunu Birkaç yıl ve size tüm filmi toplama demektir söyleyerek gibi olacak betamax üzerinde
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Sen neden bahsediyorsun? Her iki monitörlerin oldukça net "HD" olarak her ikisi de karşılamak veya 1920x1080 aşamaz, bu doğruladıktan Google'da on saniye gibi. Dürüst Neden insanlar şey kişinin satın almanın temel özelliklerini bilmiyorum birisi satın girişi özellikle çok çeker çok az çaba yapıyor veren rahatsız anlamıyoruz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Maalesef, sadece, çünkü OP Tam HD ve ve ikinci .. ilk sonra herşey yazılı vardı bu değildi devraldı Neden (ler) de yüksek tanımlı vs (yüksek kalite) ilk yer olarak karışıklık vardı olduğunu sanıyordum Her ikisine de ışığında olmak HD ve şimdi googled sonuç olarak, ikinci yapmak demek olur, bu V2400W
|
| |||
| |||
| iyi .. tüm yanıtlar çocuklar için teşekkürler. Gerçekten teşekkür ederiz. Plus ayrıntıları koyarak değil, benim özür dilemek istiyorum. Sadece internet sitelerinden başlıkları kopyaladım kopyalayın. HD ve HD ve (Dolayısıyla, karışıklık). Kişisel olarak ben BenQ V2400W 24 "gibi daha iyi ... tüm özellikleri GR8 bak ... dışında Ben de kontrast oranı ve dinamik kontrast oranıyla ilgili (i dont bilmek tam olarak ne ya .. lol) demek emin değilim. ... BenQ V2400W 24" Kontrast Oranı: 1000:1 Dinamik Kontrast Oranı: 10000:1BenQ E2400HD 24 " Kontrast Oranı: 1000:1 Dinamik Kontrast Oranı: 4000:1 |
|
| |||
| |||
| Kontrast oranı ve bu anlamı yok ve "dinamik kontrast" burada monitör kullanarak ilk beş saniye içinde kapatmak bir marifet olduğunu.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Doğru değil, kontrast oranı etkili bir kare verilen en parlak renkleri ve koyu gölgeli alanlar arasındaki farktır. Yüksek da daha gerçekçi ve hoş bir görüntü. Bir mağaza gidin ve 300:1 ile 1000:1 karşılaştırın Sen bu görebilirsiniz Alıntı:
![]() Dinamikleri sadece gerçekten çok çok her şeyin ve çok garip bir bakmanız mümkün kılmaktadır renkli gerçek olamayacak kadar ayarı anlatacağım ama zor varsa ve ne demek istediğimi görürsünüz dışı flik.