менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Який монітор краще? Benq Vs Benq

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 квітня 2009, 22:15
Нові члени групи

Default Який монітор краще? Benq Vs Benq

Гей хлопці можуть допомогти У мене прийняти рішення про те, яке Gonna Be мій майбутній монітор?

BenQ E2400HD 24-дюймові Full HD РК-монітор

або

BenQ V2400W 24 "LCD монітор GTG
Old 7 квітня 2009, 07:49
Модератор групи

Посилання на 2?
Але я б сказав 1-й

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 7 квітня 2009, 11:23
Донор групи

Ну припускаючи секунд не HD, тому що її не в назві, а більшість торгових марок, як хвалитися це - легко перше, чисто за те, що HiDef.

У ці дні ви були б досить дурним, щоб піти й купити монітор без HD, якщо, звичайно, у вас дуже хороша причина.
Old 7 квітня 2009, 21:24
Донор групи

V2400W перевершує в дозвіл і якість зображення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 квітня 2009, 01:48
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
V2400W перевершує в дозвіл і якість зображення.
Ах, я не знайомий з ними, але з новою інформацією, що це жорсткий заклик і тільки одне, що ви дійсно можете зробити самі.

Це залежить, що ви хочете від нього, якщо ви хочете, то, очевидно, HD вибрати HD One ..

Біда в тому, якщо ви купуєте одну SD вона не збирається довго .. Через кілька років, і що буду говорити, як ви всю колекцію фільм про Betamax
Old 8 квітня 2009, 02:36
Донор групи

Що ти говориш? Обидва цих моніторів досить чітко "HD", як обидва вони відповідають або перевищують 1920x1080, це перевірити, як десять секунд на Google. Чесно кажучи, я не розумію, чому люди турбувати давати кому придбати вхідні, коли вони не знають основні характеристики речі, покупка осіб, особливо при цьому займає так мало зусиль.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 8 квітня 2009, 02:59
Донор групи

Вибачте, я припускав, що це не тому, що О. писав Full HD, і всі після першого і не другого ..

Я думала, що саме тому він (а) було плутанини, в першу чергу (вища якість проти високої чіткості)

У світлі їх обох час HD і мій тепер Googled результатів, я б сказав, що йти за другим, V2400W
Old 8 квітня 2009, 20:13
Нові члени групи

добре .. Дякуємо за всі відповіді хлопців. Я дійсно ціную це. Плюс на мої вибачення не надає подробиці. Я просто скопіювати вставили розділи з веб-сайтів. (Звідси плутанина HD і не HD).

Особисто мені подобається BenQ V2400W 24 "краще ... Всі специфікації подивитися gr8 ... за винятком я не зовсім впевнений у контрастністю і динамічною контрастністю (я не знаю, що саме вони означають або .. LOL). ...

BenQ V2400W 24"

Контрастність: 1000:1 Динамічна контрастність: 10000:1

BenQ E2400HD 24 "

Контрастність: 1000:1 Динамічна контрастність: 4000:1
Old 9 квітня 2009, 15:26
Донор групи

Коефіцієнт контрастності і такі нічого не означає і "динамічна контрастність" є прийомом, яку ви вимкніть у перші п'ять секунд від використання монітора.
Old 10 квітня 2009, 04:38
Донор групи

Цитата:
Коефіцієнт контрастності і такі нічого не значить
Не правда, контрастністю ефективного різницю між яскравими та темними кольорами тінистих місцях в рамках якоїсь однієї рамці. Чим вона вище, тим більш реалістичним і приємне зображення.

Ви можете ясно бачити це, якщо ви йдете в магазин і порівняти з 1000:1 300:1

Цитата:
і "динамічна контрастність" є прийомом, яку ви вимкніть у перші п'ять секунд від використання монітора.
Той бути ВЕРНО

Динаміка просто дійсно досить банальними налаштуванні, що робить все виглядає дещо дивним і дуже барвистий, щоб бути правдою, важко описати, але якщо ви його Флік і вимикати ви побачите, що я маю на увазі.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого Mida Генеральний обладнання чат 1 9 червня 2009 15:05
Benq E2200HD або Acer X233H? Катана Графічні карти & Монітори 6 30 квітня 2009 00:22
Клонування 3 монітори Подвійна плата управління Desertfish Графічні карти & Монітори 7 31 березня 2008 12:43
Веб-камера BenQ Драйвери admwd Мультимедіа & кодеки 7 10 грудня 2007 09:31
Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... Змії Генеральний обладнання чат 8 26 вересня 2006 10:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.