![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей хлопці можуть допомогти У мене прийняти рішення про те, яке Gonna Be мій майбутній монітор? BenQ E2400HD 24-дюймові Full HD РК-монітор або BenQ V2400W 24 "LCD монітор GTG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Посилання на 2? Але я б сказав 1-й
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ну припускаючи секунд не HD, тому що її не в назві, а більшість торгових марок, як хвалитися це - легко перше, чисто за те, що HiDef. У ці дні ви були б досить дурним, щоб піти й купити монітор без HD, якщо, звичайно, у вас дуже хороша причина.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V2400W перевершує в дозвіл і якість зображення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ах, я не знайомий з ними, але з новою інформацією, що це жорсткий заклик і тільки одне, що ви дійсно можете зробити самі. Це залежить, що ви хочете від нього, якщо ви хочете, то, очевидно, HD вибрати HD One .. Біда в тому, якщо ви купуєте одну SD вона не збирається довго .. Через кілька років, і що буду говорити, як ви всю колекцію фільм про Betamax
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Що ти говориш? Обидва цих моніторів досить чітко "HD", як обидва вони відповідають або перевищують 1920x1080, це перевірити, як десять секунд на Google. Чесно кажучи, я не розумію, чому люди турбувати давати кому придбати вхідні, коли вони не знають основні характеристики речі, покупка осіб, особливо при цьому займає так мало зусиль.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Вибачте, я припускав, що це не тому, що О. писав Full HD, і всі після першого і не другого .. Я думала, що саме тому він (а) було плутанини, в першу чергу (вища якість проти високої чіткості) У світлі їх обох час HD і мій тепер Googled результатів, я б сказав, що йти за другим, V2400W
|
| |||
| |||
| добре .. Дякуємо за всі відповіді хлопців. Я дійсно ціную це. Плюс на мої вибачення не надає подробиці. Я просто скопіювати вставили розділи з веб-сайтів. (Звідси плутанина HD і не HD). Особисто мені подобається BenQ V2400W 24 "краще ... Всі специфікації подивитися gr8 ... за винятком я не зовсім впевнений у контрастністю і динамічною контрастністю (я не знаю, що саме вони означають або .. LOL). ... BenQ V2400W 24" Контрастність: 1000:1 Динамічна контрастність: 10000:1BenQ E2400HD 24 " Контрастність: 1000:1 Динамічна контрастність: 4000:1 |
|
| |||
| |||
| Коефіцієнт контрастності і такі нічого не означає і "динамічна контрастність" є прийомом, яку ви вимкніть у перші п'ять секунд від використання монітора.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Не правда, контрастністю ефективного різницю між яскравими та темними кольорами тінистих місцях в рамках якоїсь однієї рамці. Чим вона вище, тим більш реалістичним і приємне зображення. Ви можете ясно бачити це, якщо ви йдете в магазин і порівняти з 1000:1 300:1 Цитата:
![]() Динаміка просто дійсно досить банальними налаштуванні, що робить все виглядає дещо дивним і дуже барвистий, щоб бути правдою, важко описати, але якщо ви його Флік і вимикати ви побачите, що я маю на увазі.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Benq E2200HD або Acer X233H? | Катана | Графічні карти & Монітори | 6 | 30 квітня 2009 00:22 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Веб-камера BenQ Драйвери | admwd | Мультимедіа & кодеки | 7 | 10 грудня 2007 09:31 |
| Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 26 вересня 2006 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |