![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами, аз моята двойна екрана 22 "широкоекранен и моите 17" Малко нещо.
Обикновено малкият ми екран е за форуми и говори, докато моята голяма е за игри разбира се, но нещо се случи вчера. Аз просто играя Trackmania и моят малък екран просто .. изключена, мислех, че нищо от нея и на пауза и тя се опита да се поправи. Малко съм го знаеш е прекъсната (може би). Значи, аз се използва AC адаптер, което свързва към захранващия кабел на моя голям екран и отива при малко един (свързва от Биг монитора захранващ кабел за малките монитори VGA кабел.) Подобно на това: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg Но Англия Counter-част. Така Im не сигурен дали мониторът е отишло, или кабел, Заслужава ли си да купуват нов кабел и тестване него? В AC кутия стане наистина горещо (когато го докосна ти арго задръжте го за 3 секунди или повече, или ще изгори ръката си) Така че всяко Помощ / коментари са добре дошли. И както винаги, има голяма вечер-Eltoc Моята система: Лиам на издокарвам ..?
|
|
| |||
| |||
| Определено си струва опитвате различен кабел. Виж дали можеш да заеме един от някого. Когато се разглежда цената на Опитвам нов кабел и купуване на нов екран ... не наистина си заслужава, особено ако тя е просто повреден кабел Има може би само за много товар върху адаптера, защо да не купуват втори мощност олово за по-малките следи и поставете я в отделна гнездо?
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| Проблемът там е, че мониторът е само малка 17 "proview и единственият начин да се сдобиете с мощност кабел там е да се оправим с VGA (малко слот за VGA кабел за да я тури в) Така че болните трябва да купя нов кабел, който ще се вписват в моя основна монитори захранващия кабел. Благодарение болните се друг |