menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Monitor rozdělené?

Reply

Thread Nástroje
Old 20.dubna 2008, 08:43
Dárce Skupina

Default Monitor rozdělené?

No, já jsem se dvěma obrazovkami 22 "širokoúhlý a má 17" maličkost.
Obvykle můj malý displej je určen pro fóra a povídali si, zatímco můj velký je samozřejmě i pro hraní her, ale něco, co se stalo včera.

Jen jsem si hrál Trackmania a můj malý displej jen .. vypnut, myslel jsem, nic o ní a zastavil ji a snažil se opravit. Trochu jsem věděl, že má zlomené (možná).

Takže já cvičení AC adaptér, který se připojuje k napájecí kabel mé velké obrazovce a vydá se malý (připojuje z moci sledovat Big kabel k monitoru VGA kabel málo.)

Stejně jako tento: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg

Ale england counter-část.

Takže im ne jistý, zda je monitor odešla, nebo kabel, Vyplatí se kupovat nový kabel a testování je? Box AC dostane opravdu horké (při doteku you cant držet po dobu 3 sekund nebo déle, nebo si spálí ruce)

So any help / připomínky jsou vítány.

A jako vždy, mají velký večer-Eltoc

Můj systém: Liam se zmanipulovat ..?

Processor (s):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabilní
Základní deska:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
Paměť RAM:
4gig 1400mhz Dvoukanálová DDR3
Grafické karty (s):
8800 GTS 320 mb
Zvuková karta:
On-deska
Pevný disk (y):
250gigabajt Standardní
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
850w SLI připraven, NZXT Xtreme RED LED
Chlazení:
Asus náměstí Evo
Síť / Internet:
20mb Panny médií (Panny ODL)
Monitor (s):
22 "širokoúhlý HD. 17" Proview
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 22.dubna 2008, 06:56
Dárce Skupina

Rozhodně stojí za vyzkoušení, jiný kabel. Uvidíme, jestli si můžete půjčit od někoho. Když vezmete v úvahu cenu snaží nový kabel a nákup nové obrazovky ... ne opravdu stojí za to, zvláště když to byl jen vadný kabel

Tam snad jen tolik, aby zatížení na adaptér, proč kupovat druhý napájecí kabel pro menší monitor a připojit jej do samostatné zásuvky?
Old 25.dubna 2008, 05:57
Dárce Skupina

Problém je, že monitor má jen malý 17 "proview a jediný způsob, jak získat napájecí kabel tam je to opravit na VGA (malý otvor na kabel VGA abych to)

Tak zle, prostě muset koupit nový kabel, který se vejde do mé hlavní monitoruje napájecí kabel.

Díky špatné dostat jinou
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Bezmocná dívka se člení HD. Nápověda! Adyec Drives & Removable Media 21 20. února 2008 16:02
Comp Broken? chilloutcolin Procesory, základní desky & RAM 7 9. Únor 2008 20:11
Laptop rozdělené? chubbles Notebooky, Mobily a PDA 5 25. listopadu 2007 15:17
Broken AC Adapter rubbersoul Notebooky, Mobily a PDA 3 31 října 2007 05:56
Citace Feature - Broken Hybr! D Společenství Novinky a chat 4 11. Září 2006 07:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.