![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, já jsem se dvěma obrazovkami 22 "širokoúhlý a má 17" maličkost.
Obvykle můj malý displej je určen pro fóra a povídali si, zatímco můj velký je samozřejmě i pro hraní her, ale něco, co se stalo včera. Jen jsem si hrál Trackmania a můj malý displej jen .. vypnut, myslel jsem, nic o ní a zastavil ji a snažil se opravit. Trochu jsem věděl, že má zlomené (možná). Takže já cvičení AC adaptér, který se připojuje k napájecí kabel mé velké obrazovce a vydá se malý (připojuje z moci sledovat Big kabel k monitoru VGA kabel málo.) Stejně jako tento: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg Ale england counter-část. Takže im ne jistý, zda je monitor odešla, nebo kabel, Vyplatí se kupovat nový kabel a testování je? Box AC dostane opravdu horké (při doteku you cant držet po dobu 3 sekund nebo déle, nebo si spálí ruce) So any help / připomínky jsou vítány. A jako vždy, mají velký večer-Eltoc Můj systém: Liam se zmanipulovat ..?
|
|
| |||
| |||
| Rozhodně stojí za vyzkoušení, jiný kabel. Uvidíme, jestli si můžete půjčit od někoho. Když vezmete v úvahu cenu snaží nový kabel a nákup nové obrazovky ... ne opravdu stojí za to, zvláště když to byl jen vadný kabel Tam snad jen tolik, aby zatížení na adaptér, proč kupovat druhý napájecí kabel pro menší monitor a připojit jej do samostatné zásuvky?
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Problém je, že monitor má jen malý 17 "proview a jediný způsob, jak získat napájecí kabel tam je to opravit na VGA (malý otvor na kabel VGA abych to) Tak zle, prostě muset koupit nový kabel, který se vejde do mé hlavní monitoruje napájecí kabel. Díky špatné dostat jinou |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bezmocná dívka se člení HD. Nápověda! | Adyec | Drives & Removable Media | 21 | 20. února 2008 16:02 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 9. Únor 2008 20:11 |
| Laptop rozdělené? | chubbles | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 25. listopadu 2007 15:17 |
| Broken AC Adapter | rubbersoul | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 31 října 2007 05:56 |
| Citace Feature - Broken | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 4 | 11. Září 2006 07:59 |
| Thread Nástroje | |
| |