μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Παρακολούθηση σπασμένα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Απρ 2008, 08:43
Ομάδα Δωρητών

Default Παρακολούθηση σπασμένα;

Λοιπόν, μου διπλή οθόνη 22 "και μου widescreen 17" μικρό πράγμα.
Συνήθως μου είναι μικρή οθόνη για το φόρουμ και μου μιλάει ενώ μεγάλη είναι για gaming αλλά φυσικά κάτι που συνέβη χθες.

Απλώς παίζουν Trackmania μικρή οθόνη μου και μόνο .. απενεργοποιείται, νόμιζα ότι τίποτα δεν θα του διακοπεί και αυτό και προσπάθησα να φτιάξω. Ο μικρός έκανε γνωρίζω, είχε σπασμένα (ίσως).

Έτσι, θ χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος που συνδέεται με το καλώδιο τροφοδοσίας μου μεγάλη οθόνη και να τα πηγαίνει λίγο ένα (συνδέει Big παρακολουθεί από καλώδιο ρεύματος με το μικρό καλώδιο VGA μόνιτορ.)

Όπως αυτό: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg

Αλλά η Αγγλία αντιπαραγωγική μέρος.

Έτσι δεν im βέβαιος αν η οθόνη έχει πάει ή το καλώδιο, Αξίζει τον κόπο να αγοράσετε ένα νέο καλώδιο και τις δοκιμές του; Η AC κουτί γίνεται πραγματικά ζεστό (όταν αγγίζεις επίκλισης σας κρατά για 3 δευτερόλεπτα ή περισσότερο, ή αν θα καεί το χέρι σας)

Έτσι, οποιαδήποτε βοήθεια / σχόλια είναι ευπρόσδεκτα.

Και όπως πάντα, έχουν μια μεγάλη βραδιά-Eltoc

Το σύστημά μου: Liam της εξέδρας ..;

Processor (s):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Σταθερό
Motherboard:
GA-Ρ31-DS3L 1066mhz 45nm FSB 1333
Μνήμες:
4gig 1400mhz Dual κανάλι DDR3
Κάρτα γραφικών (ες):
8800 GTS 320mb
Κάρτα Ήχου:
Επί των σκαφών
Hard Drive (s):
250GB Standard
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
850watt SLI έτοιμη, NZXT Xtreme LED RED
Ψύξη:
Asus Square Evo
Network / Internet:
20Mb Virgin μέσα (Virgin FTL)
Monitor (ες):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Operating System (s):
Windows XP Pro Sp2
Old 22 Απρ 2008, 06:56
Ομάδα Δωρητών

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό καλώδιο. Δείτε αν μπορείτε να δανειστείτε μια από κάποιον. Όταν εξετάζει το κόστος της προσπάθειας ενός νέου καλωδίου και την αγορά ενός νέου οθόνη ... πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά αν ήταν απλώς ένα ελαττωματικό καλώδιο

'Η απλά για να υπάρχει πολύ φορτίο στο μετασχηματιστή, γιατί να μην αγοράσει μια δεύτερη δύναμη οδηγήσει για τα μικρά παρακολουθεί και συνδέστε το σε μια ξεχωριστή πρίζα;
Old 25η Απριλίου 2008, 05:57
Ομάδα Δωρητών

Το πρόβλημα υπάρχει, η παρακολούθηση είναι ένα μικρό μόνο 17 "proview και ο μόνος τρόπος για να έχετε ένα καλώδιο ρεύματος στο υπάρχει να διορθωθεί με την VGA (μικρή σχισμή για το καλώδιο VGA για να το θέσω με)

Έτσι, η κακή μόνο που πρέπει να αγοράσω ένα νέο καλώδιο που θα ταιριάζει με τις βασικές μου μόνιτορ καλωδίου.

Χάρη κακή get άλλο
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αβοήθητος κοπέλα με σπασμένα HD. Βοήθεια! Adyec Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 21 20 Φεβ 2008 16:02
Υποχρ Θραυσμένοι; chilloutcolin Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 7 9 Φεβ 2008 20:11
Laptop σπασμένα; chubbles Laptops, Κινητά & PDA 5 25 Νοε 2007 15:17
Θραύσματα AC Adapter rubbersoul Laptops, Κινητά & PDA 3 31 Οκτ 2007 05:56
Παρέθεσε Μεγάλου - Broken Hybr! Δ Κοινότητας Νέα & Chat 4 11 Σεπ 2006 07:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.