![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, moje dual screen 22 "widescreen i moj 17" mala stvar.
Obično moj mali ekran je za forume i govoriš dok je jedna moja velika za gaming ofcourse, ali nešto se dogodilo jučer. Sam bio pravedan igranje Trackmania i moj mali ekran samo .. isključen, Mislio sam da ništa od toga i pauzirane ga i pokušao to škripac Internet. Malo sam znaš da ima slomljen (možda). Dakle, ja koristiti AC adapter koji se spaja na kabel za napajanje od moj veliki zaslon i vozi do malog jedan (povezuje s Big monitor kabel za napajanje na malo prati VGA kabel.) Ovako: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg Ali Engleska protuinformacije dio. Tako im ne siguran da li je monitor otišao ili kabel, Je li vrijedno kupuju novi kabel i testirati ga? The AC box dobiva stvarno vruće (kad dotaknem cant držite li ga za 3 sekunde ili duže ili ćete sagorijevati vaše ruke) Tako je bilo koji pomoć / komentari su dobrodošli. I kao i uvijek, imaju veliku večer-Eltoc My System: Liam's katarka ..?
|
|
| |||
| |||
| Definitivno vrijedi pokušavaju drugačiji kabel. Pogledajte ako možete iznajmiti jedan od nekoga. Kada razmislite o troškovima pokussavaju novi kabel i kupnju novih ekran ... stvarno ne isplati, pogotovo ako je to samo neispravan kabel Postoji možda samo da se puno opterećenje na adapter, zašto ne kupiti drugu moć vode za manja monitora i priključite ga na zasebnu utičnicu?
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Problem je, monitor samo mali 17 "proview i jedini način da se dobije kabel za napajanje u tu je moguće popraviti na VGA (mali utor na VGA kabel da ga u) Tako bolestan je samo da kupite novi kabel koji će stati u moj glavni kabel za napajanje monitora. Hvala bolestan dobiti drugi |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bespomoćna djevojčica s HD pokvario. Pomoć! | Adyec | Drives & Izmjenjivi mediji | 21 | 20. veljača 2008 16:02 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 9. veljača 2008 20:11 |
| Laptop slomljen? | chubbles | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 25. studeni 2007 15:17 |
| Broken AC adapter | rubbersoul | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 31. listopad 2007 05:56 |
| Quote Feature - Broken | Hybr! D | Community News & Chat | 4 | 11th Sep 2006 07:59 |
| Thread Tools | |
| |