kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Monitor törve?

Reply

Téma eszközök
Old Április 20 2008, 08:43
Donor Group

Default Monitor törve?

Nos, én kettős képernyő 22 "széles, és a 17" kis dolog.
Általában a kis képernyő a fórumok és beszél, miközben az én nagy, egy a szerencsejáték persze, de valami történt tegnap.

Én csak játszani TrackMania és kis képernyőn éppen .. kikapcsol, gondoltam semmit, és elhallgatott, és próbálta javítani. Én tudtam, hogy törött (talán).

Szóval, használja az AC adaptert, hogy csatlakozik a tápkábel az én nagy képernyővel és megy a kicsi (csatlakozik a nagy monitor tápkábel a kis monitorok VGA kábel.)

Így: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg

De Angliában ellentevékenység részt.

Im so nem biztos, hogy a monitor ment, vagy a kábelt, érdemes-e vásárolni az új kábel és tesztelés? Az AC doboz lesz igazán meleg (ha érintsd meg vidám tartsuk 3 másodpercig vagy annál hosszabb ideig, vagy fog égetni a kezed)

Szóval minden segítséget / comments are welcome.

És mint mindig, van egy nagy esti Eltoc

My System: Liam's fúrótoronyhoz ..?

Processzor (ok):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabil
Alaplap:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
RAM memória:
4gig 1400mhz Dual channel DDR3
Grafikus kártya (k):
8800 GTS 320mb
Hangkártya:
Fedélzeti
Merevlemez (ek):
250GB Standard
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
850watt SLI kész, NZXT Xtreme vörös LED
Hűtés:
Asus Square Evo
Hálózat / Internet:
20MB Virgin Media (Virgin FTL)
Monitor (ok):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro Sp2
Old Április 22 2008, 06:56
Donor Group

Default Monitor törve?

Mindenképpen érdemes kipróbálni egy másik kábelt. Lásd, ha tudsz kölcsönkérni egy valakit. Ha Ön a költség, amit egy új kábelt és felvásárlási új képernyő ... nem igazán éri meg, különösen, ha ez csak egy hibás kábel

Ott talán csak a nagy terhelés az adapter, hogy miért nem vásárolnak egy másik hatalom vezet a kisebb monitort és csatlakoztassa azt egy külön aljzat?
Old Április 25 2008, 05:57
Donor Group

Default Monitor törve?

A gond ott van, a monitor, az csak egy kis 17 "Proview és az egyetlen módja, hogy a hálózati kábel ott van, hogy meg azt a VGA (kis nyílásba a VGA-kábelt, hogy azt a)

Szóval csak rossz, hogy vegyél egy új kábelt, amelyek beleillenek az én fő monitor tápkábel.

Köszönet még egy beteg
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Tehetetlen lány tört HD. Segítség! Adyec Drives & Removable Media 21 20. február 2008 16:02
Comp Broken? chilloutcolin Processzorok, alaplapok és RAM 7 9. február 2008 20:11
Laptop törve? chubbles Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 25. november 2007 15:17
Broken AC adapter rubbersoul Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 31. október 2007 05:56
Idézet Feature - Broken Hybr! D Közösségi Hírek & Chat 4 11 Sep 2006 07:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.