![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, én kettős képernyő 22 "széles, és a 17" kis dolog.
Általában a kis képernyő a fórumok és beszél, miközben az én nagy, egy a szerencsejáték persze, de valami történt tegnap. Én csak játszani TrackMania és kis képernyőn éppen .. kikapcsol, gondoltam semmit, és elhallgatott, és próbálta javítani. Én tudtam, hogy törött (talán). Szóval, használja az AC adaptert, hogy csatlakozik a tápkábel az én nagy képernyővel és megy a kicsi (csatlakozik a nagy monitor tápkábel a kis monitorok VGA kábel.) Így: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg De Angliában ellentevékenység részt. Im so nem biztos, hogy a monitor ment, vagy a kábelt, érdemes-e vásárolni az új kábel és tesztelés? Az AC doboz lesz igazán meleg (ha érintsd meg vidám tartsuk 3 másodpercig vagy annál hosszabb ideig, vagy fog égetni a kezed) Szóval minden segítséget / comments are welcome. És mint mindig, van egy nagy esti Eltoc My System: Liam's fúrótoronyhoz ..?
|
|
| |||
| |||
| Mindenképpen érdemes kipróbálni egy másik kábelt. Lásd, ha tudsz kölcsönkérni egy valakit. Ha Ön a költség, amit egy új kábelt és felvásárlási új képernyő ... nem igazán éri meg, különösen, ha ez csak egy hibás kábel Ott talán csak a nagy terhelés az adapter, hogy miért nem vásárolnak egy másik hatalom vezet a kisebb monitort és csatlakoztassa azt egy külön aljzat?
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| A gond ott van, a monitor, az csak egy kis 17 "Proview és az egyetlen módja, hogy a hálózati kábel ott van, hogy meg azt a VGA (kis nyílásba a VGA-kábelt, hogy azt a) Szóval csak rossz, hogy vegyél egy új kábelt, amelyek beleillenek az én fő monitor tápkábel. Köszönet még egy beteg |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tehetetlen lány tört HD. Segítség! | Adyec | Drives & Removable Media | 21 | 20. február 2008 16:02 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 9. február 2008 20:11 |
| Laptop törve? | chubbles | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 25. november 2007 15:17 |
| Broken AC adapter | rubbersoul | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 31. október 2007 05:56 |
| Idézet Feature - Broken | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 11 Sep 2006 07:59 |
| Téma eszközök | |
| |