![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב, אני כפול מסך 22 "מסך רחב 17 שלי, שלי" דבר קטן.
בדרך כלל המסך שלי היא קצת בפורומים לדבר בזמן אחת גדולה שלי היא ודאי המשחקים אבל משהו קרה אתמול. אני רק משחק TrackMania ועל המסך הקטן שלי פשוט .. כבוי, חשבתי על זה כלום ועצרו אותו וניסה לתקן את זה. לא מעט אני יודע שזה נשבר (אולי). אז, אני משתמש מתאם AC המתחבר כבל החשמל של המסך הגדול שלי הולך אחד קטן (מתחבר כבל החשמל ביג מן לפקח על המסכים הקטנים כבל VGA). ככה: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg אבל נגד אנגליה-חלק. אז לא בטוח אם IM לפקח הלכה או כבלים, האם שווה לקנות כבל חדש ובדיקה זה? תיבת AC מקבל באמת חם (כשאתה נוגע בזה צביעות לך להחזיק אותו במשך 3 שניות או יותר, או ישרוף את היד שלך) אז כל עזרה / הערות יתקבלו בברכה. וכמו תמיד, היה ערב נהדר Eltoc המערכת שלי: ליאם של תלבושת ..?
|
|
| |||
| |||
| בהחלט שווה לנסות כבל אחר. תבדוק אם אתה יכול להשאיל ממישהו אחד. כאשר אתה רואה את העלות של כבל חדש מנסה לקנות מסך חדש ... לא באמת שווה את זה, במיוחד אם זה היה רק הכבל הפגום יש אולי רק כדי לטעון הרבה על מתאם, למה לא לקנות את הכוח השני להוביל עבור צג קטן חבר אותו לשקע נפרד?
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, רק שהצג קטן 17 "Proview ואת הדרך היחידה להשיג כבל החשמל יש לתקן אותה VGA (חריץ קטן על כבל VGA לשים אותו) חולה אז פשוט צריך לקנות כבל חדש אשר יתאים לתוך הכבל הראשי צגים הכוח שלי. תודה חולה לקבל עוד |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אונים בחורה עם HD שבור. עזרה! | Adyec | כוננים & נשלפת | 21 | ה -20 פברואר 2008 16:02 |
| Comp שבור? | chilloutcolin | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 9th פברואר 2008 20:11 |
| Laptop שבור? | chubbles | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | ה -25 בחודש נובמבר 2007 15:17 |
| שבור מתאם | rubbersoul | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 31 אוקטובר 2007 05:56 |
| ציטוט התכונה - שבור | Hybr! ד | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | 11th ספטמבר 2006 07:59 |
| שרשרת כלים | |
| |