mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Monitorius neveikia?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 20, 2008, 08:43
Donorų grupės

Na, aš dvigubas ekranas mano 22 "widescreen ir mano 17" Little Thing.
Paprastai mano mažas ekranas skirtas forumai ir kalbėti, o mano big one yra žaidimų Žinoma, bet kas nutiko vakar.

I was just playing Trackmania ir mano mažas ekranas tik .. jungtas, maniau, nieko apie tai ir pristabdyti jį ir bandė ją ištaisyti. Ar mažai aš žinau, ji neveikia (gal).

Taigi, aš naudoju AC adapteris, prijungtas prie maitinimo kabelį savo dideliame ekrane ir tenka mažai (vienas jungia nuo Didelės stebėti maitinimo kabelį prie mažai monitorių VGA kabelis).

Like this: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg

Bet Anglijoje counter-dalis.

Taigi jiems nėra tikras, ar stebėti atvyko arba kabeliu, Ar verta pirkti naują kabelį ir bandymų jį? AC langelį pasireiškia labai karšta (kai tu jį paliesti you cant hold it 3 sekundes ar ilgiau, ar jums sudeginti savo ranka)

So any help / comments are welcome.

Ir kaip visada, buvo puikus vakaro Eltoc

Mano sistema: Liam įlaidai ..?

Procesorius (-iai):
E8200 45 nanometrų Core 2 Duo OC@4.8ghz Stable
Pagrindinė plokštė:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45 nanometrų FSB 1.333
RAM atmintis:
4gig 1400MHz Dual channel DDR3
Graphics Card (-ai):
8800 GTS 320MB
Garso plokštė:
Laive
Kietasis diskas (-ai):
250GB Standartinis
Optical Drive (s):
Case / PSU:
850watt SLI įrengtas, NZXT Xtreme RED LED
Aušinimas:
Asus aikštėje Evo
Tinklas / Internetas:
20MB Virgin Media (Virgin FTL)
Monitorius (-ai):
22 "HD widescreen. 17" Proview
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Balandis 22, 2008, 06:56
Donorų grupės

Tikrai verta išbandyti skirtingus kabeliu. Ar galite pasiskolinti vieną iš kitų. Jei manote, bandyti naujas kabelis kaina ir pirkti naują ekrane ... ne tikrai verta, ypač jei tai buvo tik klaidingas kabelis

Yra gal tik daug apkrovos adapteris, kodėl gi ne nusipirkti antrą laidą dėl mažesnių stebėti ir prijunkite jį prie atskiro lizdo?
Old Balandis 25, 2008, 05:57
Donorų grupės

Problema yra, stebėti tik maža 17 "ProView ir vienintelis būdas gauti maitinimo kabelio yra nustatyti ją VGA (mažai Lizdas VGA kabelis, padėkite jį)

Taip blogai tiesiog pirkti naują kabelį, kuris tinka mano pagrindinis monitoriai maitinimo kabelis.

Ačiū netinkamą gauti kitą
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.