![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, aš dvigubas ekranas mano 22 "widescreen ir mano 17" Little Thing.
Paprastai mano mažas ekranas skirtas forumai ir kalbėti, o mano big one yra žaidimų Žinoma, bet kas nutiko vakar. I was just playing Trackmania ir mano mažas ekranas tik .. jungtas, maniau, nieko apie tai ir pristabdyti jį ir bandė ją ištaisyti. Ar mažai aš žinau, ji neveikia (gal). Taigi, aš naudoju AC adapteris, prijungtas prie maitinimo kabelį savo dideliame ekrane ir tenka mažai (vienas jungia nuo Didelės stebėti maitinimo kabelį prie mažai monitorių VGA kabelis). Like this: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg Bet Anglijoje counter-dalis. Taigi jiems nėra tikras, ar stebėti atvyko arba kabeliu, Ar verta pirkti naują kabelį ir bandymų jį? AC langelį pasireiškia labai karšta (kai tu jį paliesti you cant hold it 3 sekundes ar ilgiau, ar jums sudeginti savo ranka) So any help / comments are welcome. Ir kaip visada, buvo puikus vakaro Eltoc Mano sistema: Liam įlaidai ..?
|
|
| |||
| |||
| Tikrai verta išbandyti skirtingus kabeliu. Ar galite pasiskolinti vieną iš kitų. Jei manote, bandyti naujas kabelis kaina ir pirkti naują ekrane ... ne tikrai verta, ypač jei tai buvo tik klaidingas kabelis Yra gal tik daug apkrovos adapteris, kodėl gi ne nusipirkti antrą laidą dėl mažesnių stebėti ir prijunkite jį prie atskiro lizdo?
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| Problema yra, stebėti tik maža 17 "ProView ir vienintelis būdas gauti maitinimo kabelio yra nustatyti ją VGA (mažai Lizdas VGA kabelis, padėkite jį) Taip blogai tiesiog pirkti naują kabelį, kuris tinka mano pagrindinis monitoriai maitinimo kabelis. Ačiū netinkamą gauti kitą |