menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Monitor rozdelené?

Reply

Thread Tools
Old 20. apríla 2008, 08:43
Darcu Skupina

No, aj duálny obrazovku môjho 22 "širokouhlý a má 17" maličkosť.
Obvykle môj malý displej je na fórach a hovorí, zatiaľ čo môj veľký je pre hranie hier, ale určite niečo stalo včera.

Jenom jsem prehrávanie Trackmania a môj malý displej stačí .. vypnut, myslel som, že nič z toho a pozastavili sa a snažil sa to napraviť. Niečo som vedieť, že nefunguje (možná).

Takže, aj použitie AC adaptéra, ktorý je pripojený k napájací kábel mojej veľkej obrazovke a je to ta malá (pripája z Big monitorovať napájací kábel k monitoru VGA kábel málo.)

Podobne ako tento: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg

Ale v Anglicku proti-časť.

Takže im nie sú istí, či monitor odišla alebo kábel, je to za nákup nového kábla a testovanie je? AC kolónke dostane naozaj horúce (keď sa dotknete, že ste cant hold to po dobu 3 sekúnd alebo dlhšie alebo si budú páliť vaše ruky)

Tak nějak pomoct / pripomienky sú vítané.

A ako vždy, majú veľký večer-Eltoc

Môj systém: Liam sa zmanipulovat ..?

Processor (s):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Stabilný
Základná doska:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
Pamäť RAM:
4giga 1400MHz Dvojkanálový DDR3
Grafické karty (s):
8800 GTS 320 mb
Zvuková karta:
On-doska
Pevný disk (y):
250gigabajt Štandardné
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
850W SLI pripravený, NZXT Xtreme RED LED
Chladenie:
Asus námestie Evo
Sieť / Internet:
20mb Panny médií (Panny ODL)
Monitor (s):
22 "širokouhlý HD. 17" Proview
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 22. apríl 2008, 06:56
Darcu Skupina

Rozhodne stojí za to skúsiť iný kábel. Uvidíme, či si môžete požičať jeden z niekoho. Keď si myslíte, že náklady na zkouším nové káblové a nákup novej obrazovky ... ne naozaj stojí za to, najmä ak to bolo len vadný kábel

Existuje snáď len oveľa zaťaženie adaptér, prečo kúpiť druhý môcť viesť k menšej monitor a vložte ju do samostatnej zásuvky?
Old 25. apríl 2008, 05:57
Darcu Skupina

Problém je, že monitor je len malý 17 "proview a jediným spôsobom, ako získať napájací kábel tam je to opraviť na VGA (malý slot o VGA kábel, aby ju v)

Tak zle len kúpiť nový kábel, ktorý bude zapadať do mojej hlavnú monitoruje napájací kábel.

Vďaka zlému získať ďalšie
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.