![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, aj duálny obrazovku môjho 22 "širokouhlý a má 17" maličkosť.
Obvykle môj malý displej je na fórach a hovorí, zatiaľ čo môj veľký je pre hranie hier, ale určite niečo stalo včera. Jenom jsem prehrávanie Trackmania a môj malý displej stačí .. vypnut, myslel som, že nič z toho a pozastavili sa a snažil sa to napraviť. Niečo som vedieť, že nefunguje (možná). Takže, aj použitie AC adaptéra, ktorý je pripojený k napájací kábel mojej veľkej obrazovke a je to ta malá (pripája z Big monitorovať napájací kábel k monitoru VGA kábel málo.) Podobne ako tento: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg Ale v Anglicku proti-časť. Takže im nie sú istí, či monitor odišla alebo kábel, je to za nákup nového kábla a testovanie je? AC kolónke dostane naozaj horúce (keď sa dotknete, že ste cant hold to po dobu 3 sekúnd alebo dlhšie alebo si budú páliť vaše ruky) Tak nějak pomoct / pripomienky sú vítané. A ako vždy, majú veľký večer-Eltoc Môj systém: Liam sa zmanipulovat ..?
|
|
| |||
| |||
| Rozhodne stojí za to skúsiť iný kábel. Uvidíme, či si môžete požičať jeden z niekoho. Keď si myslíte, že náklady na zkouším nové káblové a nákup novej obrazovky ... ne naozaj stojí za to, najmä ak to bolo len vadný kábel Existuje snáď len oveľa zaťaženie adaptér, prečo kúpiť druhý môcť viesť k menšej monitor a vložte ju do samostatnej zásuvky?
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Problém je, že monitor je len malý 17 "proview a jediným spôsobom, ako získať napájací kábel tam je to opraviť na VGA (malý slot o VGA kábel, aby ju v) Tak zle len kúpiť nový kábel, ktorý bude zapadať do mojej hlavnú monitoruje napájací kábel. Vďaka zlému získať ďalšie |