мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Монитор покварио?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20 тра 2008, 08:43
Донаторска Група

Default Монитор покварио?

Па, моје дуал сцреен 22 "уидесцреен и мој 17" мала ствар.
Обично мој мали екран је за форуме и говориш док је једна моја велика за гаминг офцоурсе, али нешто се догодило јучер.

ЈА је праведан играње Трацкманиа и мој мали екран само .. искључен, Мислио сам да ништа од тога и паузиране га и покушава за шкрипац то. Мало сам знаш да има сломљен (можда).

Дакле, ја користим АЦ адаптер који се спаја на кабл за напајање од мој велики екран и вози до малог један (повезује са Биг монитор кабл за напајање на мало прати ВГА кабл.)

Овако: хттп://имг.алибаба.цом/пхото/1169474...Т_Продуцтс.јпг

Али Енглеска протуинформације део.

Тако им не сигуран да ли је монитор отишао или кабл, Је ли вриједно купују нови кабл и тестирати га? Тхе АЦ бокс добија стварно вруће (кад дотакне цант држите ли га за 3 секунде или дуже или ћете сагоријевати ваше руке)

Тако је било који помоћ / коментари су добродошли.

И као и увек, имају велику вече-Елтоц

Мы Сыстем: Лиам'с катарка ..?

Процесор (и):
Е8200 45нм Цоре 2 Дуо ОЦ@4.8гхз Стабилан
Матичне плоче:
ГА-П31-ДС3Л 1066мхз 45нм ФСБ 1333
РАМ меморија:
4гиг 1400мхз Дуал ДДР3 канал
Графичка картица (е):
8800 ГТС 320мб
Соунд Цард:
Он-пансион
Тврди диск (и):
250ГБ Стандард
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
850уатт сли спремни, НЗКСТ Кстреме РЕД ЛЕД
Хлађење:
Асус Скуаре Ево
Нетуорк / Интернет:
20мб Виргин медије (Виргин ФТЛ)
Монитор (е):
22 "ХД Широки екран. 17" Провиеу
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 22 тра 2008, 06:56
Донаторска Група

Дефинитивно вреди покушавају другачији кабл. Погледајте ако можете изнајмити један од некога. Када размислите о трошковима покуссавају нови кабл и куповину нових екран ... стварно не исплати, поготово ако је то само неисправан кабл

Постоји можда само да се пуно оптерећење на адаптер, зашто не купити другу моћ воде за мања монитора и прикључите га на засебну утичницу?
Old 25 тра 2008, 05:57
Донаторска Група

Проблем је, монитор само мали 17 "провиеу и једини начин да се добије кабл за напајање у ту је могуће поправити на ВГА (мали слот на ВГА кабл да га у)

Тако болестан је само да купите нови кабл који ће стати у мој главни кабл за напајање монитора.

Хвала болестан добити други
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Беспомоћно девојчица са ХД покварио. Помоћ! Адыец Дривес & Измјењиви медији 21 20 фебруар 2008 16:02
Цомп Брокен? цхиллоутцолин ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 7 9 фебруар 2008 20:11
Лаптоп сломљен? цхубблес Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 25 новембар 2007 15:17
Брокен АЦ адаптер рубберсоул Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 31 октобар 2007 05:56
Куоте Феатуре - Брокен Хыбр! Д Цоммуниты Неус & Цхат 4 11тх Сеп 2006 07:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц