![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, моје дуал сцреен 22 "уидесцреен и мој 17" мала ствар.
Обично мој мали екран је за форуме и говориш док је једна моја велика за гаминг офцоурсе, али нешто се догодило јучер. ЈА је праведан играње Трацкманиа и мој мали екран само .. искључен, Мислио сам да ништа од тога и паузиране га и покушава за шкрипац то. Мало сам знаш да има сломљен (можда). Дакле, ја користим АЦ адаптер који се спаја на кабл за напајање од мој велики екран и вози до малог један (повезује са Биг монитор кабл за напајање на мало прати ВГА кабл.) Овако: хттп://имг.алибаба.цом/пхото/1169474...Т_Продуцтс.јпг Али Енглеска протуинформације део. Тако им не сигуран да ли је монитор отишао или кабл, Је ли вриједно купују нови кабл и тестирати га? Тхе АЦ бокс добија стварно вруће (кад дотакне цант држите ли га за 3 секунде или дуже или ћете сагоријевати ваше руке) Тако је било који помоћ / коментари су добродошли. И као и увек, имају велику вече-Елтоц Мы Сыстем: Лиам'с катарка ..?
|
|
| |||
| |||
| Дефинитивно вреди покушавају другачији кабл. Погледајте ако можете изнајмити један од некога. Када размислите о трошковима покуссавају нови кабл и куповину нових екран ... стварно не исплати, поготово ако је то само неисправан кабл Постоји можда само да се пуно оптерећење на адаптер, зашто не купити другу моћ воде за мања монитора и прикључите га на засебну утичницу?
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Проблем је, монитор само мали 17 "провиеу и једини начин да се добије кабл за напајање у ту је могуће поправити на ВГА (мали слот на ВГА кабл да га у) Тако болестан је само да купите нови кабл који ће стати у мој главни кабл за напајање монитора. Хвала болестан добити други |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Беспомоћно девојчица са ХД покварио. Помоћ! | Адыец | Дривес & Измјењиви медији | 21 | 20 фебруар 2008 16:02 |
| Цомп Брокен? | цхиллоутцолин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 9 фебруар 2008 20:11 |
| Лаптоп сломљен? | цхубблес | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 25 новембар 2007 15:17 |
| Брокен АЦ адаптер | рубберсоул | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 31 октобар 2007 05:56 |
| Куоте Феатуре - Брокен | Хыбр! Д | Цоммуниты Неус & Цхат | 4 | 11тх Сеп 2006 07:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |