az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Monitör kırık?

Reply

Konu Araçları
Old 20 Nisan 2008, 08:43
Bağış Grubu

Ben çift ekran benim 22 "geniş ekran ve 17" çok az şey.
Genellikle küçük ekran forumları için ve bu benim büyük bir oyun elbette ama bir şey oldu dün için konuşuyorum.

Ben ve benim küçük ekran sadece .. trackmania oynuyordum kapalı, ben bir şey düşündüm ve durdurulmuş ve düzeltmek için çalıştı. Küçük i (belki) kırık var biliyor.

Yani, bu benim büyük ekranın güç kablosu bağlanır ve küçük bir gider bir AC adaptörü kullanıyorsanız (Büyük monitör güç kablosu küçük izler VGA kablosu için bağlanır.)

Bunun gibi: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg

Ama İngiltere karşı parçası.

Yani herhangi bir monitör veya kablo, yeni bir kablo satın alma ve test etmeye değer mi? Gitti emin im değil AC kutusunu alır gerçekten sıcak (zaman) size 3 saniye dur veya daha uzun ya da el yakar cant dokunma

Yani herhangi bir yardım / öneri ve eleştirilerinizi gönderebilirsiniz.

Ve her zaman olduğu gibi, büyük bir gece var Eltoc

Benim Sistemi: Liam's teçhizat ..?

İşlemci (ler):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Kararlı
Anakart:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
RAM hafıza:
4gig 1400mhz Çift Kanal DDR3
Grafik Kartı (ler):
8800 GTS 320mb
Ses Kartı:
On-board
Sabit Disk (ler):
250GB Standart
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
SLI, NZXT Xtreme KIRMIZI LED hazır 850watt
Soğutma:
Asus Kare Evo
Ağ Bağlantısı / İnternet:
20MB Virgin Media (Virgin FTL)
Monitör (ler):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro SP2
Old 22 Nisan 2008, 06:56
Bağış Grubu

Kesinlikle farklı bir kablo denemeye değer. Eğer birinden bir ödünç görün. Yeni bir kablo çalışmakla maliyetini düşünün ve yeni bir ekran ... satın gerçekten buna değer, özellikle sadece hatalı kablo oldu

Fazla yük belki sadece bağdaştırıcıdaki, neden küçük izlemek için ikinci bir güç yol almak ve ayrı bir yuva için fişi?
Old 25 Nisan 2008, 05:57
Bağış Grubu

Sorun var, monitör sadece küçük 17 "proview ve bir güç kablosu için orada VGA için koymak için VGA kablosu üzerinde (küçük yuvası) bunu düzeltmek için tek yoldur

Yani hasta sadece benim ana monitör güç kablosu uyması yeni bir kablo satın almak gerekir.

Teşekkürler kötü bir elde
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından