менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Монітор не працює?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 квітня 2008, 08:43
Донор групи

Default Монітор не працює?

Ну, я подвійний екран мого 22-дюймовий широкоформатний і мої 17 "маленькі речі.
Зазвичай мій маленький екран для форумів і говорили в той час як моя велика з них для ігор звичайно ж, але щось сталося вчора.

Я просто грав Trackmania і мій маленький екран просто .. вимкнено, я навіть не думав про це і зупинився і намагався виправити її. Мало чи я знаю, що порушив (можливо).

Отже, я використовую мережний адаптер, який підключається до мережевої шнур з моїх великих екрану і йде до маленького (що йде від Великого кабелю живлення монітора маленький монітор VGA кабель.)

Наприклад, так: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg

Але Англія боротьбі з частиною.

Таким їм не впевнений, що монітор пройшов чи кабель, чи варто купівля нових кабелів і тестування це? Коробки AC стає дійсно жарко (коли ви торкаєтеся її ви нахиляє утримувати її протягом 3 секунд або більш-ви будете спалювати ваші руки)

Тому будь-яка допомога / коментарі вітаються.

І, як завжди, мають великий вечір Eltoc

Моя система: Ріг Лайама ..?

Процесор (и):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Стабільні
Материнська плата:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
ОЗУ:
4gig 1400 МГц Dual DDR3 канал
Графічна карта (и):
8800 GTS 320MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
250GB Стандартний
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
850watt SLI Ready, NZXT Xtreme ЧЕРВОНИЙ світлодіод
Охолодження:
Asus Square EVO
Мережі / Інтернет:
20MB Virgin Media (Віргінські FTL)
Монітор (и):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 22 квітня 2008, 06:56
Донор групи

Безумовно варто спробувати інший кабель. Дивіться, якщо ви можете брати по одному від когось. Якщо врахувати витрати на спроби нового кабелю і купівля нового екрану насправді ... не варто, особливо якщо це було просто несправного кабелю

Там просто щоб багато чого навантаження на адаптер, то чому не купити другий привести потужності для менших моніторингу та вставте його в окремий сокет?
Old 25 квітня 2008, 05:57
Донор групи

Проблема є, монітор є лише малою 17 "Proview і єдиний спосіб отримати владу кабель є зафіксувати його на VGA (мало гніздо на кабель VGA покласти його в)

Так погано просто купити новий кабель, який впишеться в моєї головної силовий кабель монітора.

Завдяки іншому жорстокому отримати
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Helpless Дівчина зі зламаною HD. Допомога! Adyec Знімні накопичувачі І ЗМІ 21 20 лютого 2008 16:02
Comp Broken? chilloutcolin Процесори, материнські плати RAM & 7 9 лютого 2008 20:11
Ноутбук працює? chubbles Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 25 листопада 2007 15:17
Broken Адаптер змінного струму rubbersoul Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 31 жовтня 2007 05:56
Цитировать Feature - Broken Hybr! D Community News & чат 4 11 вересня 2006 07:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.