![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я подвійний екран мого 22-дюймовий широкоформатний і мої 17 "маленькі речі.
Зазвичай мій маленький екран для форумів і говорили в той час як моя велика з них для ігор звичайно ж, але щось сталося вчора. Я просто грав Trackmania і мій маленький екран просто .. вимкнено, я навіть не думав про це і зупинився і намагався виправити її. Мало чи я знаю, що порушив (можливо). Отже, я використовую мережний адаптер, який підключається до мережевої шнур з моїх великих екрану і йде до маленького (що йде від Великого кабелю живлення монітора маленький монітор VGA кабель.) Наприклад, так: http://img.alibaba.com/photo/1169474...T_Products.jpg Але Англія боротьбі з частиною. Таким їм не впевнений, що монітор пройшов чи кабель, чи варто купівля нових кабелів і тестування це? Коробки AC стає дійсно жарко (коли ви торкаєтеся її ви нахиляє утримувати її протягом 3 секунд або більш-ви будете спалювати ваші руки) Тому будь-яка допомога / коментарі вітаються. І, як завжди, мають великий вечір Eltoc Моя система: Ріг Лайама ..?
|
|
| |||
| |||
| Безумовно варто спробувати інший кабель. Дивіться, якщо ви можете брати по одному від когось. Якщо врахувати витрати на спроби нового кабелю і купівля нового екрану насправді ... не варто, особливо якщо це було просто несправного кабелю Там просто щоб багато чого навантаження на адаптер, то чому не купити другий привести потужності для менших моніторингу та вставте його в окремий сокет?
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| Проблема є, монітор є лише малою 17 "Proview і єдиний спосіб отримати владу кабель є зафіксувати його на VGA (мало гніздо на кабель VGA покласти його в) Так погано просто купити новий кабель, який впишеться в моєї головної силовий кабель монітора. Завдяки іншому жорстокому отримати |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Helpless Дівчина зі зламаною HD. Допомога! | Adyec | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 21 | 20 лютого 2008 16:02 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 9 лютого 2008 20:11 |
| Ноутбук працює? | chubbles | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 25 листопада 2007 15:17 |
| Broken Адаптер змінного струму | rubbersoul | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 31 жовтня 2007 05:56 |
| Цитировать Feature - Broken | Hybr! D | Community News & чат | 4 | 11 вересня 2006 07:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |