по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

А "Монитор" за Craiig =)

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 април 2008 година, 09:26
Член Група

Default А "Монитор" за Craiig =)

Е, както и в другия ми пост имам нужда от нов монитор, тъй като това е един VAG връзка

така харесвам помага ми намери нов монитор? Аз знам нищо за мониторите, така Im hopeing да взема някои мозъци от тази тема да се разширят познанията си XD

Ръководство линии:
Бих искал той да бъде широк екран
Бих искал в размер на около 20 до 22
Аз dought аз ще похарчи над £ 350, така че по-евтино от (Y)
Бих искал somthing много по-добре от VAG връзка, hehe!

Много благодаря!
и всяка информация е голяма помощ!

Craiig / /
Old 30 април 2008 година, 09:36
Номер на групата

Хм, добре, какво ти трябва за него? е това за игри? И какво gfx карта имаш? Това ще помогне за conector задължителни. Също така, мислиш ли, искам HD екран? Щом аз знам това, аз ще погледна за някои монитори.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 30 април 2008 година, 10:08
Член Група

Добре добре, благодаря за отговора!
игрални Да = P
Аз HAV една 7600GS банкомат = (виж по-9600GT или 8800GT SLI и може би ги
какво предимство на HD? и какво алтернативата за HD?
Old 30 април 2008 година, 10:12
Номер на групата

добре предимствата на HD е по-висока разделителна способност, алтернативата е нормално не-HD, но проблемът е, че цената е твърде висока за HD екрани от това, което си спомням, и това е така, ще се искат един DVI конектор за екрана за тези карти ви мислене наоколо, аз не съм сигурен, ако 7600GS има DVI, но предполагам, че е като моята карта няма, и това е най-възрастните. Ще имаме малко поглед в мониторите за вас.
Old 30 април 2008 година, 10:17
Номер на групата

от бърз поглед, тя изглежда като теб може действително да може да получи 24 "екран за цената, която каза в първия пост, но това ще бъде един от тези, евтино, опитайте да търсите като мониторите в линковете по-долу и прочетете отзиви за тях и да видим, ако има такива, които харесвате, ако сигурни за всички, или искам друго становище след това обратно тук, и съм сигурен, че някой ще ви даде становище по тях.

http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949
Old 30 април 2008 година, 10:26
Член Група

Благодаря за бързата respons!
Да ми 7600 Г има DVI конектор, в действителност то е 2 и аз HAV адаптер което VAG lmao
Изглежда се чувствам на 22 "повече от другите ... 24 за допълнителните 2 инча изглежда висока цена, която плащате
така от Вашия линк (това) Какво трябва да се търси? както и в "Контраст 1000:1 Ratio" какво означава това ^ ^ (казал UI знам нищо = P)
Това отнема ми око Asus

Благодарение craiig / /
Old 30 април 2008 година, 10:36
Номер на групата

Добре, нещо, което е трябвало да заяви рано, но това е "VGA не VAG" просто така ли И за контрастно съотношение това вероятно е обяснено по-добре тук не мога да го обясня, както и за други неща, за да погледнете е зрителен ъгъл (ъгъла от перпендикулярна можете да видите от дисплея), време за реакция (време е необходимо за осъществяването на монитора, за да покажете снимката е казал да се показва) те са основните неща, но погледнете прегледите, и Аз ще избера дали видях преглед те казаха, че беше добро (някои монитори baddly са направени и не успеят бързо или са много мъртви пиксела (пиксели, които са винаги на или на разстояние, причиняват черно петно на екрана, или бяло петно на екрана)
Old 30 април 2008 година, 10:45
Член Група

hehe печатна грешка Знаех си, че наистина (Наздраве)
Да съм свикнал да може да видите екрана от подобен почти всеки ъгъл, а не твърде притеснявана най искал 160 градуса ти = P

няма някой има каквито и да е коментари относно Asus ^ ^
Наздраве за помощ!
Old 30 април 2008 година, 12:05
Номер на групата

От изглежда на спецификациите тя изглежда доста добре, и брат ми е много щастлив с лаптоп ASUS така че не мисля, има някакви проблеми с компанията, но и за монитора го самостоятелно, може би, опитайте гледаш няколко ревюта , опитайте търсене чрез Google, или чрез използване на връзки в новините длъжности за хардуерни ревюта и търсенето на тези сайтове, да видим какво мислят за тях.
Old 30 април 2008 година, 14:06
Член Група

Добре, ще направя;) хубаво един. добро инфо X) благодаря отново
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Търсите по-добро следене на xZoDiACx Графика на карти & Монитори 3 5-и парламентарен Jul 2009 14:32
Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо Размер Общи Хардуер Чат 1 9 юни 2009 15:05
Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти Desertfish Графика на карти & Монитори 7 31 Март 2008 12:43
LCD монитор - Вашите текущи монитора ... Компютърна Spec Общи Хардуер Чат 5 6 октомври 2006 01:33
Монитор - заинтересованите да си купя един широк екран монитор ... Snake Общи Хардуер Чат 8 26-ти септември 2006 10:59
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc