menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

A Monitor pro Craiig =)

Reply

Thread Nástroje
Old 30. dubna 2008, 09:26
Člen Skupina

Default A Monitor pro Craiig =)

Tak, jako v mých dalších post Potřebuji nový monitor, protože to je jediný VAG připojení

tak vymyšlené mi pomáhá najít nový monitor? Nic nevím o monitorech tak im hopeing vybrat některé mozky z tohoto vlákno rozšířit mé znalosti xD

Průvodce řádky:
Chtěl bych, aby se celé obrazovce
Chci velikost je kolem 20 - 22
I dought i stráví více než 350 liber, takže je levnější, tím lepší (Y)
Byl bych velice rád somthing lepší než VAG připojení, hehe!

díky moc!
a všechny informace je velká pomoc!

Craiig / /
Old 30. dubna 2008, 09:36
Dárce Skupina

hmm, no, co potřebujete je? je to hra? A co GFX kartu máš? To pomůže pro konektor vyžadováno. Také si chcete HD obrazovku? Poté, co vím, tyto, já se podívat na některé monitory.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 30. dubna 2008, 10:08
Člen Skupina

ok dobře, díky za odpověď!
herní jo = P
HAV i jeden 7600GS atm = (podívejte se na 9600GT a 8800GT a možná jim SLI
Co je výhodou HD? a co je alternativou k HD?
Old 30. dubna 2008, 10:12
Dárce Skupina

i tu výhodu, že má vyšší rozlišení HD, je alternativou je běžné non-HD, ale problém je, že cena je poměrně vysoká u HD obrazovek z toho, co já pamatuju, a tak si budete chtít jeden DVI konektor pro obrazovku pro tyto karty vašeho přemýšlení o, si nejsem jistý, pokud 7600GS má DVI, ale předpokládat, že pokud moje karta nemá, a že je starší. Dám si trochu nahlédnout do monitory pro vás.
Old 30. dubna 2008, 10:17
Dárce Skupina

z rychle podívat, jak se zdá, jako byste skutečně mohli mít 24 "displej pro cenu, kterou jste řekl v první příspěvek, však bude jeden z těch levnějších, zkuste hledat jako monitory na níže uvedené odkazy a číst recenze o nich a zjistili, zda existují nějaké máte rádi, pokud si nejste jisti o všech, nebo chcete jiný názor post je tady, a jsem si jistý někdo vám názor na ně.

http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949
Old 30. dubna 2008, 10:26
Člen Skupina

díky za rychlou respons!
jo moje 7600 G má DVI konektor, ve skutečnosti má 2 a HAV i adaptér, který VAG lmao
vypadá i cítí 22 "více než ostatní ... 24 pro extra 2 palce zdá vysoká cena, kterou zaplatí
takže z vašeho odkazu (tento), Co bych měl hledat? stejně jako v "Kontrastní poměr 1000:1" co to znamená ^ ^ (řekl ui vědět nic = P)
To je mé oko Asus

díky craiig / /
Old 30. dubna 2008, 10:36
Dárce Skupina

ok, něco, co by již bylo řečeno dříve, ale je to "VGA VAG ne" jen tak, víš A pro kontrastní poměr je to asi vysvětlit lépe tady než jsem jí to vysvětlit, a pro jiné věci podívat se na je zorný úhel (úhel od kolmé vidíte na displeji z), doba odezvy (čas potřebný k monitoru pro zobrazení obrazu je řečeno na displeji), které jsou hlavní věci, ale podívejte se na recenze a budu jen vybrat jedno jestli jsem viděl recenzi řekli to bylo dobré (některé monitory mají baddly, a nepodaří rychle a mají mnoho mrtvých bodů (pixelů, které jsou vždy zapnutá nebo vypnutá, způsobuje černé místo na obrazovce, nebo bílé místo na obrazovce)
Old 30. dubna 2008, 10:45
Člen Skupina

hehe typo Věděl jsem, že to opravdu (Díky)
jo i zvyklý být schopni vidět na obrazovce, jako téměř z jakéhokoliv úhlu, ne příliš obtěžoval na 160 stupňů, jako ty = P

se některý mít žádné připomínky ohledně Asus ^ ^
nazdraví za pomoc!
Old 30. dubna 2008, 12:05
Dárce Skupina

Od vypadá ze specifikace to vypadá docela dobře, a můj bratr je velmi spokojený s jeho asus notebook tak si nemyslím, že tam jsou nějaké problémy s firmou, ale jako na monitoru se samostatně, možná pokusí se podíváme na několik recenze Zkuste hledat přes google, nebo pomocí odkazů na novinky míst pro hardware recenze a vyhledávání těchto stránkách naleznete to, co si myslí, že z nich.
Old 30. dubna 2008, 14:06
Člen Skupina

ok, wil dělat;) Pěkný. dobré info x) díky
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hledáte lepší Monitor xZoDiACx Graphics Cards & Monitory 3 5. července 2009 14:32
Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí mida Obecné Hardware Chat 1 9. červen 2009 15:05
Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty Desertfish Graphics Cards & Monitory 7 31. březen 2008 12:43
LCD monitor - Vaše současné sledovat ... Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 5 6. října 2006 01:33
Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... Snake Obecné Hardware Chat 8 26. Září 2006 10:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.