![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak, jako v mých dalších post Potřebuji nový monitor, protože to je jediný VAG připojení tak vymyšlené mi pomáhá najít nový monitor? Nic nevím o monitorech tak im hopeing vybrat některé mozky z tohoto vlákno rozšířit mé znalosti xD Průvodce řádky: Chtěl bych, aby se celé obrazovce Chci velikost je kolem 20 - 22 I dought i stráví více než 350 liber, takže je levnější, tím lepší (Y) Byl bych velice rád somthing lepší než VAG připojení, hehe! díky moc! a všechny informace je velká pomoc! Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, no, co potřebujete je? je to hra? A co GFX kartu máš? To pomůže pro konektor vyžadováno. Také si chcete HD obrazovku? Poté, co vím, tyto, já se podívat na některé monitory.
| |||
| |||
| ok dobře, díky za odpověď! herní jo = P HAV i jeden 7600GS atm = (podívejte se na 9600GT a 8800GT a možná jim SLI Co je výhodou HD? a co je alternativou k HD? |
|
| |||
| |||
| i tu výhodu, že má vyšší rozlišení HD, je alternativou je běžné non-HD, ale problém je, že cena je poměrně vysoká u HD obrazovek z toho, co já pamatuju, a tak si budete chtít jeden DVI konektor pro obrazovku pro tyto karty vašeho přemýšlení o, si nejsem jistý, pokud 7600GS má DVI, ale předpokládat, že pokud moje karta nemá, a že je starší. Dám si trochu nahlédnout do monitory pro vás. |
|
| |||
| |||
| z rychle podívat, jak se zdá, jako byste skutečně mohli mít 24 "displej pro cenu, kterou jste řekl v první příspěvek, však bude jeden z těch levnějších, zkuste hledat jako monitory na níže uvedené odkazy a číst recenze o nich a zjistili, zda existují nějaké máte rádi, pokud si nejste jisti o všech, nebo chcete jiný názor post je tady, a jsem si jistý někdo vám názor na ně. http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949 |
|
| |||
| |||
| díky za rychlou respons! jo moje 7600 G má DVI konektor, ve skutečnosti má 2 a HAV i adaptér, který VAG lmao vypadá i cítí 22 "více než ostatní ... 24 pro extra 2 palce zdá vysoká cena, kterou zaplatí takže z vašeho odkazu (tento), Co bych měl hledat? stejně jako v "Kontrastní poměr 1000:1" co to znamená ^ ^ (řekl ui vědět nic = P) To je mé oko Asus díky craiig / / |
|
| |||
| |||
| ok, něco, co by již bylo řečeno dříve, ale je to "VGA VAG ne" jen tak, víš A pro kontrastní poměr je to asi vysvětlit lépe tady než jsem jí to vysvětlit, a pro jiné věci podívat se na je zorný úhel (úhel od kolmé vidíte na displeji z), doba odezvy (čas potřebný k monitoru pro zobrazení obrazu je řečeno na displeji), které jsou hlavní věci, ale podívejte se na recenze a budu jen vybrat jedno jestli jsem viděl recenzi řekli to bylo dobré (některé monitory mají baddly, a nepodaří rychle a mají mnoho mrtvých bodů (pixelů, které jsou vždy zapnutá nebo vypnutá, způsobuje černé místo na obrazovce, nebo bílé místo na obrazovce) |
|
| |||
| |||
| Od vypadá ze specifikace to vypadá docela dobře, a můj bratr je velmi spokojený s jeho asus notebook tak si nemyslím, že tam jsou nějaké problémy s firmou, ale jako na monitoru se samostatně, možná pokusí se podíváme na několik recenze Zkuste hledat přes google, nebo pomocí odkazů na novinky míst pro hardware recenze a vyhledávání těchto stránkách naleznete to, co si myslí, že z nich. |
|
| |||
| |||
| ok, wil dělat;) Pěkný. dobré info x) díky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hledáte lepší Monitor | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitory | 3 | 5. července 2009 14:32 |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| LCD monitor - Vaše současné sledovat ... | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. října 2006 01:33 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |