![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, όπως και σε άλλα post μου, χρειάζομαι ένα νέο παρακολουθεί όπως αυτό έχει μία μόνο σύνδεση VAG τόσο φανταχτερό βοηθώντας με να βρω μια νέα παρακολουθεί; δεν ξέρω τίποτα παρακολουθεί τόσο im hopeing να επιλέξουν ανάμεσα εγκεφάλους από αυτό το νήμα για να διευρύνει τις γνώσεις μου xD κατευθυντήριες γραμμές: Θα ήθελα να είναι ευρείας οθόνης Θα ήθελα να είναι το μέγεθος περίπου 20 έως 22 I i dought θα δαπανήσει πάνω από £ 350, οπότε το φθηνότερο το καλύτερο (Y) Θα ήθελα πάρα πολύ καλύτερη από somthing VAG σύνδεση, hehe! ευχαριστώ πολύ! και κάθε πληροφορία που είναι μια μεγάλη βοήθεια! Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χμμμ, καλά, τι χρειάζεστε για; είναι για gaming; Και τι gfx κάρτα έχεις; αυτό θα βοηθήσει για την conector απαιτείται. Επίσης, θέλετε μία HD οθόνη; Μόλις αυτά τα ξέρω, θα ήθελα να ρίξετε μια ματιά για κάποιο μόνιτορ.
| |||
| |||
| ok καλά, ευχαριστώ για την απάντηση! gaming ναι = P i HAV μία 7600GS atm = (εξετάσουμε μια 9600GT ή 8800GT και ίσως SLI τους Τι το πλεονέκτημα του HD; Τι και η εναλλακτική λύση σε HD; |
|
| |||
| |||
| και το πλεονέκτημα του HD είναι υψηλότερη ανάλυση, η εναλλακτική λύση είναι η μη κανονική HD, όμως το πρόβλημα είναι, η τιμή είναι αρκετά υψηλή για HD οθόνες από ό, τι θυμάμαι, και ναι, θα σας θέλει μια σύνδεση DVI για την οθόνη για τα φύλλα σας να σκεφτόμαστε, δεν είμαι σίγουρος αν η 7600GS έχει DVI, αλλά υποθέτω ότι έχει, όπως την κάρτα μου κάνει, και αυτή είναι μεγάλα. Θα πάρω μια μικρή ματιά σε οθόνες για σας. |
|
| |||
| |||
| από μια γρήγορη ματιά, φαίνεται ότι ίσως πράγματι να είναι σε θέση να πάρετε μια 24 "οθόνη για την τιμή που είπατε στην πρώτη θέση, ωστόσο, θα είναι μία από τις φθηνότερες χώρες, δοκιμάστε να αναζητούν ως μόνιτορ στα παρακάτω συνδέσμους και διαβάστε σχόλια σχετικά με αυτά και να δούμε αν υπάρχουν θέλετε, σίγουροι αν υπάρχει, ή θέλω άλλη γνώμη μετά πάλι εδώ, και είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα σας δώσει μια γνώμη για αυτά. http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949 |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την γρήγορη respons! Ναι μου 7600 GS έχει σύνδεση DVI, στην πραγματικότητα έχει 2 και θ HAV έναν προσαρμογέα που θα VAG lmao Νιώθω σαν το 22 "περισσότερο από τα άλλα ... 24 για την εκτός 2 ιντσών φαίνεται υψηλό τίμημα τόσο από τον σύνδεσμο (αυτό) Τι πρέπει να αναζητάτε; όπως στο "1000:1 Contrast Ratio" Τι σημαίνει αυτό ^ ^ (UI είπε τίποτα δεν γνωρίζουμε = P) Αυτό παίρνει μάτι μου Asus χάρη craiig / / |
|
| |||
| |||
| ok, κάτι που έπρεπε να το είχα πει νωρίτερα, αλλά είναι "VGA δεν VAG" λίγο ώστε να γνωρίζετε Και ο λόγος για τον Αντίθετα είναι πιθανόν εξηγείται καλύτερα εδώ από ό, τι μπορώ να το εξηγήσω, όπως και για άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε είναι οπτική γωνία (η γωνία από την κάθετη μπορείτε να δείτε από την οθόνη), χρόνο απόκρισης (χρόνος που απαιτείται για την παρακολούθηση για να εμφανιστεί η εικόνα είναι είπαν για την εμφάνιση) να είναι τα βασικά πράγματα, αλλά τα σχόλια δούμε, και θα ήθελα να διαλέξω μόνο αν είδα μια αναθεώρηση που είπε ότι είναι καλό (περίπου μόνιτορ baddly και γρήγορα ή να έχουν αποτύχει πολλά νεκρά εικονοστοιχεία (pixels που είναι πάντοτε πάνω ή έξω, προκαλώντας μελανό σημείο στην οθόνη, ή ένα λευκό σημείο της οθόνης) |
|
| |||
| |||
| Από τα βλέμματα του specs φαίνεται αρκετά καλό, και ο αδελφός μου είναι πολύ ικανοποιημένη με την asus laptop έτσι δεν νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα με την εταιρεία, αλλά όπως και για την παρακολούθησή της αυτορρύθμισης, ίσως κοιτάξτε μερικά σχόλια , δοκιμάστε να αναζητήσετε μέσω του Google, ή χρησιμοποιώντας τις συνδέσεις σε θέσεις για τις ειδήσεις σχόλια υλικού και την αναζήτηση αυτών των χώρων, δείτε τι πιστεύουν για αυτά. |
|
| |||
| |||
| ok, Wil κάνουμε?) nice one. καλές πληροφορίες x) ευχαριστώ και πάλι |