![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa, kao iu drugim moj post Trebam novi monitor jer to je samo jedna veza VAG tako fancy pomoć mene naći novi monitor? Ništa ne znam o monitora tako da im hopeing pokupiti neke mozak ovog thread proširiti na moje znanje XD vodič linije: Htjela bih da bude široki zaslon Htjela bih da budu veličine oko 20 do 22 Ja sam tijesto će potrošiti oko £ 350, tako da je jeftinije to bolje (Y) Ja bih jako vole somthing bolje nego VAG veze, hehe! puno hvala! i bilo koje informacije je velik pomoć! Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, dobro, što vam je potrebno za to? to je za gaming? I što su gfx karticu imaš? To će pomoći za spojni obavezna. Također, želite jedan HD ekranu? Jednom Znam to, morat ću pogledati neke monitore.
| |||
| |||
| ok dobro, hvala za odgovor! gaming yeah = P ja hav 7600GS ATM = (gledati 9600GT ili 8800GT i možda ih SLi što je prednost HD? a što je alternativa HD? |
|
| |||
| |||
| ali prednost je veći HD rezoluciji, koja je alternativa je normalna non-HD, no problem je, cijena je prilično visoka za HD screens from što JA sjećati se, te je tako, bit će vam zelimo jedan DVI priključak za zaslon za one vaše razmišljanje o karticama, Im 'ne siguran ako ima 7600GS DVI, ali ja pretpostavljam da je to kao moju karticu, a da je starija. Ja ću malo pogledati u monitore za vas. |
|
| |||
| |||
| od brzi pogled, izgleda kao da bi moglo biti u mogućnosti da biste dobili 24 "ekran za cijenu koju je rekao in najprije mjesto, no to će biti jedan od onih jeftinijih, probati obličje kao monitori u donje linkove i pročitajte recenzije o njima i vidjeti ako postoje bilo kakve želite, ako sigurni o bilo kojoj, ili želite još jedan post mišljenje ga ovdje, a siguran sam da će vam dati neko mišljenje o njima. http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949 |
|
| |||
| |||
| hvala za brz respons! yeah moje 7600 GS ima DVI priključak, zapravo je 2 i ja hav jedan adapter čineći ga VAG lmao izgleda kao i osjetite 22 "više od drugih ... 24. za dodatnih 2 inčni doima se da plate visoku cijenu tako da iz vašeg linka (ovo) Što trebam biti tražite? kao u "1000:1 Contrast Ratio", što to znači ^ ^ (UI znaju ništa rekao = P) To traje oko moje Asus hvala craiig / / |
|
| |||
| |||
| ok, ja bi trebao nešto rekli ranije, ali je "ne VGA VAG" tek tako da znate I za omjer kontrasta je vjerojatno bolje objasnio ovdje nego što mogu objasniti to, kao i za druge stvari koje treba pogledati je kut gledanja (kut od okomitost možete vidjeti na zaslonu s), odziva (vrijeme koje je potrebno za monitor za prikaz slike je rekao da prikazuje) oni su glavne stvari, ali pogled na recenzije, a ja bih samo odabrati jedan ako sam vidio recenziju rekoše da je dobra (neki monitori su izvršene i baddly brzo propasti ili imaju mnogo mrtvih piksela (pikseli koji su uvijek uključena ili isključena, izaziva crna mrlja na ekranu, ili bijela mrlja na ekranu) |
|
| |||
| |||
| Od pogleda na naočale izgleda prilično dobro, a moj brat je vrlo sretna sa svojom ASUS laptopa tako da ne mislite da ima ikakvih problema s tvrtkom, ali kao i za monitor to self, možda probajte pogledati par recenzija , pokušajte s pretraživanjem putem Googlea, ili koristite linkove u novosti posts hardver recenzije i za one koji pretražuju web stranice, pogledajte što oni misle o njima. |
|
| |||
| |||
| ok, će učiniti;) lijepo jedan. dobar info x) hvala opet |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| U potrazi za boljim Monitor | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitors | 3 | 5. srpnja 2009 14:32 |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| LCD monitor - Vaš trenutni monitor ... | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 5 | 6. listopad 2006 01:33 |
| Monitor - Zainteresirani za kupovinu širokog zaslona monitora ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26. Sep 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |