![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן, כמו האחרים שלי אני צריך לכתוב חדשה לפקח כמו זה יש רק חיבור VAG זאת אשליה לעזור לי למצוא חדשה לפקח? אני לא יודע כלום על כך מפקחת IM hopeing כדי לקחת חלק המוח פתיל זה כדי להרחיב את הידע שלי XD קווים מנחים: הייתי רוצה שזה יהיה מסך רחב הייתי רוצה להיות בגודל של כ 20 עד 22 אני dought אני מבזבז מעל 350 £, כך זול יותר טוב (Y) הייתי מאוד אוהב somthing טוב יותר מאשר חיבור VAG, hehe! תודה רבה! וכל מידע רב לעזור! Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אממ, ובכן, מה אתה צריך את זה? הוא משחק אותה? ומה gfx כרטיס יש לך? זה יעזור עבור conector הנדרש. כמו כן, אתה רוצה מסך HD? ברגע שאני מכיר אותם, אני יהיה לחפש כמה צגים.
| |||
| |||
| טוב בסדר, תודה על התשובה! המשחקים כן P = אני hav א 7600GS ATM = (מסתכל 9600GT או 8800GT SLI ואולי אותם מה היתרון של HD? ועל מה את אלטרנטיבה HD? |
|
| |||
| |||
| גם את היתרון של HD הוא ברזולוציה גבוהה יותר, של אלטרנטיבה הוא בדרך כלל בלתי HD, אולם הבעיה היא, המחיר הוא גבוה למדי עבור מסכי HD ממה שאני זוכר, ועל כך, תהיה המבקשים של מחבר DVI של המסך ל אלה כרטיסים שלך חושב, אני לא בטוח אם יש 7600GS DVI, אבל אני מניח שהוא כמו הכרטיס שלי עושה, וזה ישן יותר. אמסר קצת להסתכל מפקחת בשבילך. |
|
| |||
| |||
| מ מהיר תראה, זה נראה כאילו אתה באמת עלול להיות מסוגל לקבל 24 "מסך של מחיר אמר לך את ההודעה הראשונה, אולם הוא יהיה אחד זול יותר מאלו, נסה להסתכל כמו מפקחת על הקישורים למטה ולקרוא ביקורות עליהם ולראות אם יש לך כאילו, אם לא בטוח לגבי כל, או דעה אחרת, רוצה לכתוב את זה כאן, ואני בטוח שמישהו ייתן לך חוות דעת עליהם. http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949 |
|
| |||
| |||
| Thanks for the quick respons! כן שלי 7600 GS יש מחבר DVI, למעשה יש לו 2 ואני hav מתאם בכך VAG lmao נראה כאילו אני מרגיש את 22 "יותר מאשר על אחרים ... 24 עבור תוספת 2 אינטש נראה גבוה מחיר לשלם מתוך כך את הקישור (זה) מה אני אמור להיות מחפש? כמו "יחס ניגודיות 1000:1" מה זה אומר ^ ^ (UI אמר יודע כלום = p) זה לוקח לי את העין ASUS תודה craiig / / |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני צריך משהו, אמר מוקדם יותר, אבל זה "לא VGA VAG" רק שתדע כמו כן על יחס ניגודיות זה כנראה הסביר יותר טוב כאן ממה שאני יכול להסביר את זה, וכן לגבי שאר הדברים להסתכל מציג זווית (את הזווית מ נצב אתה יכול לראות את התצוגה מ), זמן תגובה (הזמן שנדרש על מנת לפקח להציג את התמונה הוא אמר את זה כדי להציג) הם הם הדברים העיקריים, אבל תסתכל על ביקורות, ואני מעוניין לקחת רק אחד אם ראיתי סקירה הם אמרו שזה היה טוב (כ מפקחת הם עשו baddly ו להיכשל או במהירות רבות מת פיקסלים (פיקסלים, כי הם תמיד או הניתוק, גרם כתם שחור על המסך, או לבן מקום על המסך) |
|
| |||
| |||
| מתוך נראה של מפרט זה נראה די טוב, ואת אחי מאוד מרוצה ASUS הנייד שלו, אז אני לא חושב שיש בעיה כלשהי עם החברה, אלא גם לפקח על עצמי את זה, אולי לנסות להסתכל על כמה ביקורות , נסה לחפש דרך גוגל, או באמצעות הקישורים של הודעות חדשות עבור חומרה ביקורות ו חיפוש באתרים אלו, לראות מה הם חושבים עליהם. |
|
| |||
| |||
| בסדר, Wil לעשות;) נחמד אחד. טוב מידע x) שוב תודה |